Vacanta la Schi in Bansko

mm

 

Bansko este una dintre cele mai faine statiuni de schi din Bulgaria, cu partii extrem de lungi, dar si cu o istorie culturala bogata.  Aflat la 160 de kilometri distanta de Sofia, la poalele muntilor Pirin, Bansko are infrastructura perfecta pentru ski si snowboard, iar multitudinea de hoteluri asigura conditii de cazare perfecte pentru toate gusturile. La baza domeniului schiabil se afla numeroase hoteluri de lux, printre care si Kempinski.  

O multitudinea de gondole, telescaune si teleski-uri, partii pentru toate gusturile, cu toate gradele de dificultate pentru ca schiatul sa fie o adevarata placere.

Dupa schi poti alege fie sa degusti preparatele locale in vreuna dintre restaurantele locale, numite mehana, sau te potirelaxa in barurile aflate la tot pasul. E bine de stiut insa ca in niciunul dintre acestea nu se fumeaza.

Sezonul de schi la Bansko tine din 15 decembrie pana la 15 mai, asa ca daca nu ti-ai rezervat vacanta la schi, inca ai timp sa o faci!

Daca vrei sa afli mai multe despre Bansko, te invit sa citesti un articol pe care l-am scris in urma cu ceva vreme pe blog.

Scrie-ne un email la adresa dana.ilie@lugera.ro, daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti planifica vacanta!

Monica Dona

PR Manager

 

arbanassi palace hotelvacanta la roma
WhatsApp Logo