Ultima actualizare: 22.04.2024

TERMENI DE UTILIZARE

 

Site-ul www.lugera.ro este un website specializat, creat pentru a-ți oferi o prezentare a companiilor Lugera, resurse informaționale despre recrutare, baza de date gratuită Jobex pentru oportunități de recrutare și oferte de muncă active pentru care Lugera desfășoară procese de recrutare.

 

Prin utilizarea acestui Site, ești de acord să respecți Termenii de utilizare, care, împreună cu Politica de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, guvernează relația Lugera cu tine, în legătură cu acest Site. Dacă nu ești de acord cu oricare parte a termenilor și politicilor, te rugăm să nu utilizezi Site-ul nostru.

 

Termenii „Lugera” sau „noi” se referă la oricare dintre companiile Lugera & Makler S.R.L., Lugera & Makler Romania S.R.L., Lugera & Makler Payroll S.R.L., Lugera Recruitment Services S.R.L., Lugera Outsourcing S.R.L., Lugera Executive Search S.R.L., Lugera Servicii Profesionale S.R.L., Credit Card Broker S.R.L., Lugera Active Recruitment S.R.L., precum și la orice companie afiliată înregistrată în România. De asemenea, în cazurile expres prevăzute, Lugera se poate referi și la orice companie afiliată înregistrată în sau în afara Spațiului Economic European.

Termenul „tu” se referă la utilizatorul Site-ului nostru.

Termenul „Site” se referă la website-ul nostru.

 

Lugera își rezervă dreptul de a șterge sau de a actualiza în fiecare moment conținutul Site-ului, a Termenilor de utilizare și/sau a oricărei politici sau notificări publicate pe Site fără nicio notificare. De fiecare dată când utilizezi Site-ul, trebuie să citești Termenii de utilizare, aceștia guvernând utilizarea ta. În consecință, atunci când utilizezi Site-ul, trebuie să verifici data acestor Termeni de utilizare, care apare în partea de sus, și să examinezi toate modificările de la ultima versiune.

 

Capacitatea de a accepta Termenii de utilizare
Cu fiecare utilizare a Site-ului, declari că ești de acord atât tu, cat și orice alte persoane pe care le reprezinți, fara limitari de orice fel, sa respecți acesti Termeni de utilizare si garantezi că ai capacitatea legala de a fi de acord si de a accepta acesti Termeni de utilizare in ceea priveste propria persoana si toate persoanele pe care le reprezinți. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre prevederile acestor Termeni de utilizare sau nu ești autorizat sa fii de acord si sa accepți acesti Termeni de utilizare, nu poți folosi Site-ul. De asemenea, declari că ești major din punct de vedere legal, ca poți semna contracte conform legislatiei in vigoare si ca ai capacitatea de a accepta termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile si garantiile stabilite prin acesti Termeni de utilizare si că respecți si te conformezi cu cerințele formulate in acesti Termeni de utilizare.

 

Corectitudinea, exhaustivitatea si actualitatea informatiei
Nici noi, nici vreo terta parte nu datoreaza sau garanteaza corectitudinea, exhaustivitatea, actualitatea, exactitatea sau caracterul adecvat al informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe Site sub niciun motiv. Ai cunoștință ca astfel de informatii si materiale pot contine greseli, erori sau lipsuri, iar noi ne declinam total, din start, responsabilitatea, conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea informatiei de pe acest Site se face pe propriul risc, noi nefiind responsabili. Va fi responsabilitatea ta să te asiguri ca produsele, serviciile sau informatiile disponibile pe acest Site raspund nevoilor și cerințelor specifice.

 

Proprietate intelectuala
Acest Site contine materiale care fie ne apartin, fie pentru care detinem licenta. Aceste materiale includ, dar nu se limiteaza la, imagini, fotografii, ilustrații, texte, clipuri video și alte materiale. Acestea sunt protejate prin drepturi de autor, design, mărci comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală.

Nimic de pe Site nu poate fi interpretat ca o instrainare sau acordare a folosintei, in mod direct sau indirect sau de orice alt fel, a unei licenţe sau drept de a utiliza orice marca, logo sau text, afișate pe Site, pentru un produs ori serviciu, fără a avea in prealabil permisiunea scrisa a proprietarului, cu excepţia cazurilor menționate în Termenii de utilizare.

Trebuie să respecți în permanență toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la Site și la conținutul acestuia, fie că acestea sunt deținute de noi, de oricare dintre companiile Lugera înregistrate în sau în afara Spațiului Economic European sau de terți. Nu trebuie să obții sau să încerci să obții nicio parte a conținutului prin alte mijloace sau proceduri decât cele care ți-au fost puse la dispoziție de Site.

Utilizarea neautorizata a acestui Site poate declansa o actiune in judecata pentru daune sau o plângere penală.

Lugera isi rezerva toate drepturile, chiar daca nu sunt in mod expres mentionate in Termenii de utilizare sau pe acest Site.

 

Link-uri
Site-ul poate contine trimiteri catre alte website-uri, care sunt furnizate doar ca si o oportunitate suplimentara si poarta de access pentru informatia postata.  Nu este obligatoriu ca Lugera sa fi verificat toate informatiile postate pe aceste website-uri aditionale mentionate pe Site si nu este responsabila pentru continutul acestor alte website-uri, informatii, materiale, produse sau servicii care pot fi oferite prin intermediul acestor alte website-uri. Includerea link-urilor catre alte website-uri nu trebuie vazuta ca o aprobare a continutului acelor website-uri sau a diferitilor termeni si conditii aplicabile folosirii acelor website-uri. Lugera nu este responsabilă pentru pierderile, daunele sau alte obligații implicite, rezultate din utilizarea oricaruia din website-urile la care se face referire pe Site.

 

Relatia cu companiile care fac reclama pe Site
Lugera poate decide sa posteze campanii si promotii pe Site.
Corespondenta sau afacerea sau participarea la promotiile campaniilor de marketing postate pe Site, inclusiv plata sau livrarea de bunuri ori servicii si orice alte conditii, termeni, garantii sau reprezentari asociate acestor relatii se face pe propria raspundere a utilizatorului, respectiv a companiilor implicate. Ești de acord că Lugera nu este responsabila pentru nicio pierdere sau dauna de niciun fel, aparuta ca urmare a acestor tranzactii sau ca rezultat al prezenței companiilor care isi fac publicitate.

 

Declinarea responsabilității
Utilizarea acestui Site se face pe riscul propriu al utilizatorului. Site-ul conține informatii pe principiul “precum sunt”, respectiv “precum se gasesc disponibile”. Ne rezervam dreptul de a restrictiona sau chiar impiedica accesul la Site, total sau partial, in orice moment. Lugera respinge in mod expres orice obligatii de orice fel, fie ele directe sau implicite, dar fara a se limita la: garantii implicite comercializarii pentru un anumit scop sau garantii referitoare la faptul ca materialele de pe Site sunt  respectate, si de asemenea garantii decurgand din indeplinirea obligatiilor aferente comercializarii sau tranzatiilor efectuate ori conduitei avute de companiile care isi fac reclama sau posteaza diverse materiale; că accesul la Site va fi neintrerupt sau nu va avea erori; că Site-ul va fi securizat; că Site-ul sau server-ul care pune Site-ul al dispozitie este fara viruși; sau că informatia de pe Site va fi completa, corecta, rapid livrata sau autentică. Orice download sau upload pe Site va fi efectuat pe riscul utilizatorului. Fiecare utilizator este individual responsabil pentru orice avariere a propriului dispozitiv sau a pierderilor de date rezultate din descarcarea, respectiv incarcarea unor astfel de materiale. Nicio avertizare sau informare, fie ea scrisa sau verbala, obtinuta de la Lugera sau Site nu creaza nicio obligatie de orice fel. Lugera nu-si asuma responsabilitatea referitoare la continutul Site-ului in ce priveste exhaustivitatea, corectitudinea, acuratetea, caracterul adecvat, utilitatea, actualitatea, autenticitatea sau seriozitatea informatiei.

 

Răspunderea
Din cauza faptului ca autentificarea utilizatorului pe Internet este dificila, Lugera nu poate si nu doreste sa confirme identitatea fiecarui utilizator ca fiind cea reala. Deoarece nu dorim si nici nu putem sa ne implicam in relatii user-to-user sau să controlam comportamentul participantilor de pe Site, in cazul in care veti avea o disputa cu unul sau mai multi utilizatori, Lugera nu-si asuma responsabilitatea (inclusiv agentii sau angajatii nostri) pentru orice dispute, cereri sau pagube (de fapt sau pe cale de consecinta, directe and indirecte) de orice fel sau natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nu, divulgate sau nu, ce-au rezultat din sau au legatura in orice fel cu aceste dispute.

Lugera nu are obligatia de a controla continutul informatiilor postate de utilizatorii Site-ului si nu garanteaza acuratetea, integritatea sau calitatea acestui continut. Ințelegi ca folosind aceste servicii, poți fi expus la continut care poate fi jignitor, indecent sau criticabil.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Lugera nu-si asuma responsabilitatea referitoare la acuratetea materialelor de pe Site. Confirmi si accepți ca ești singura persoana responsabila pentru forma, conținutul si acuratetea materialelor pe care le postezi pe Site.

 

Limitarea raspunderii
Intelegi si accepți in mod expres faptul ca Lugera nu poate fi considerată responsabilă fata de tine pentru nicio paguba directa, indirecta, accidentala, speciala, cauzala sau data ca exemplu, inclusiv dar fara a se limita la, pagube referitoare la pierdere de profit, clientela, utilizarea de date sau alte pierderi (chiar daca Lugera a fost anterior informata despre eventuala existenta a unor astfel de pierderi) care ar putea rezulta din: a) utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza serviciile Lugera; b) accesul neautorizat sau alterarea transmiterilor sau a informatiilor; c) declaratii sau comportament al tertilor referitor la serviciile Lugera; d) orice alta situatie referitoare la acest serviciu.

Intelegi, de asemenea, si accepti ca: a) ești singurul responsabil pentru folosirea acestor servicii, serviciile fiind oferite „ca atare”. b) Lugera nu garanteaza ca: b.1) serviciile vor fi pe masura cerintelor tale; b.2) serviciile vor fi oferite fara intrerupere, in timp util, sigure sau fara erori; b.3) rezultatele care pot fi obtinute prin utilizarea serviciilor vor fi corecte sau de incredere; b.4) orice erori ale software-ului vor fi corectate; c) orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciului se face pe propria responsabilitate si risc și esti singurul responsabil pentru orice pagube suferite de calculatorului sau a oricarei pierderi de date rezultate din descarcarea unor astfel de materiale.

 

Despagubiri
Utilizatorii Site-ului accepta sa despagubeasca, apere si sa protejeze Lugera si functionarii, directorii, angajatii, contractorii, agentii, licentiatorii, prestatorii de servicii, subcontractorii si furnizorii săi, de si impotriva oricaror si tuturor pierderilor, raspunderilor, cheltuielilor, daunelor si costurilor, inclusiv onorarii avocatiale si cheltuieli de judecata, izvorand sau rezultand din folosirea Site-ului sau a sistemului de suport, aparute ca urmare a actiunii sau inactiunii tale. Esti de acord sa fii responsabil pentru orice si toate pierderile, responsabilitatile, cheltuielile, daunele si costurile, inclusiv onorariile avocatiale si cheltuielile de judecata, izvorand sau rezultand din acestea.

Lugera isi rezerva dreptul, pe cheltuiala sa, sa-si asume apararea proprie si controlul oricarei probleme, care face obiectul unei despagubiri, si in acest caz, utilizatorii Site-ului sunt de acord sa coopereze cu Lugera in ceea ce priveste pregatirea apararii impotriva unor astfel de pretentii.

 

Dateler cu caracter personal
Colectarea și utilizarea datelor tale cu caracter personal se supun Politicii noastre de confidențialitate, care face parte din acești Termeni de utilizare și care este disponibilă aici.

 

Cookie-uri
Utilizarea cookie-urilor se supune Politicii noastre privind cookie-urile, care face parte din acești Termeni de utilizare și care este disponibilă aici.

 

Jurisdictie
Utilizarea Site-ului de catre tine si orice diferend izvorand din aceasta utilizare a Site-ului sunt guvernate de legea romana.

 

Separabilitate
Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni de utilizare este nelegala, fara valoare sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare.

 

Intregul Contract
Acesti Termeni de utilizare impreuna cu orice politici sau reguli de operare constituie intregul contract dintre Lugera si utilizator si inlocuieste orice alta comunicare si propunere anteriora sau prezenta, indiferent ca a fost facuta verbal sau in scris, intre parti cu privire la Site.

Cum sa ne contactezi

Intrebarile sau comentariile despre acesti Termeni de utilizare sau Site pot fi adresate catre:

 

Lugera & Makler S.R.L. | RO 13861487 | J 40/4327/2001
Str. Vulturilor, nr. 98, etaj 1,3 si 4, Sector 3, Bucuresti, Romania
+40 (0)21 318 7120 //+40 (0)21 318 7120 || www.lugera.ro || dataprotection@lugera.ro

 

Lugera & Makler Romania S.R.L. – RO 15619774, J40/10246/2003 || Lugera & Makler Payroll S.R.L. – RO 18838779, J40/11234/2006 || Lugera Recruitment Services S.R.L. – RO 37134222, J40/2510/2017 || Lugera Outsourcing S.R.L. – RO 29319025, J40/13292/2011 || Lugera Executive Search S.R.L. – RO 32833416, J40/2153/2014 || Lugera Servicii Profesionale S.R.L. – RO 26061346, J40/9877/2009 || Credit Card Broker S.R.L. – 26705927, J40/3209/2010 || Lugera Active Recruitment S.R.L. – RO 49182258, J40/22458/2023

 

WhatsApp Logo