Evenimente neaos romanesti

mm

Un eveniment corporate reusit are nevoie de foarte multe detalii, insa cand locul unde il organizezi te ajuta si el, toate par sa iti iasa din prima.

M-am gandit sa iti dau o mana de ajutor si cum de curand am organizat o Conferinta de Vanzari la Fundata Cheile Gradistei sa iti spun cateva impresii la cald despre acest loc.  

Resortul Fundata se afla la 35 km distanta de Brasov si la 5 km de Cheile Gradistei Moeciu, accesul fiind facut pe un drum privat, proaspat asfaltat, doar prin complexul Resort Moeciu. Poti ajunge aici doar cu  masina, insa odata ajuns sus vei fi impresionat frumusetea salbatica a acestui loc, dar si de grija cu care a fost construit si decorat fiecare hotel, restaurant sau vila din resort. Mobilierul rustic, camerele imaculate, micile elemente neaos romanesti, facilitatile din resort, optiunile pentru petrecerea timpului liber, toate ajuta la crearea unei experiente absolut relaxante.

 

 

 

Sala de conferinta Bucegi poate acomoda aproximativ 150 de persoane, intr-un setting tip teatru si este suficient de incapatoare pentru amenajarea unor mini standuri de prezentare.  

 

 

 

 

 

 

Restaurantul nu se dezminte nici el si te intampina in acelasi stil neaos romanesc, atat ca decor, cat si ca oferta culinara. In plus, ai loc suficient pentru dans, dar si pentru discutii relaxate de business.

 

Pentru oferte personalizate si recomandari pentru evenimentele tale corporate, nu ezita sa ne contactezi:

dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

 

Monica Dona

WhatsApp Logo