Din categoria irezistibile: Praga si Cesky Krumlov

mm

 

Desi suntem in plina toamna, inca ma mai gandesc la vacanta. Mi-ar prinde bine macar un weekend prelungit de detoxifiere de internet, telefon si urgente. Si pe masura ce ma gandesc, imi vin tot mai des in minte Praga si Cesky Krumlov… Poate pentru ca in ultima perioada am tot citit despre ele, poate pentru ca Praga este destinatia perfecta pentru toamne romantice sau poate pentru ca, uneori, inspiratia vine odata cu ofertele bune.

Ingredientele unei oferte inspirationale arata cam asa:

–         Zbor dus-intors pe ruta Bucuresti – Praga si retur, inclusiv taxele de aeroport

–         4 nopti de cazare cu mic dejun inclus in Praga la Hotel Olympik Tristar 3*.

–         Excursie de o zi la Cesky Krumlov cu masa de pranz si biletele de intrare incluse.

–         Calatoria 01.09 – 31.10.2014, in limita locurilor disponibile.

Plusez cu cateva informatii esentiale despre Cesky Krumlov, orasul inclus in top 10 destinatii romantic, protejat de UNESCO. Neschimbat din secolul al XVIII-lea, Cesky Krumlov este un oras medieval situat in sud-vestul Cehiei care se remarca prin mixul arhitectonic, cu elemente gotice, renascentiste si  baroc. Trebuie sa iti pui pe lista locurilor de vizitat: Castelul Krumlov, cu cele 40 de cladiri si palate, Podul cu trei nivele care uneste Castelul Krumlov cu gradina si teatrul, Bisercia Sf. Vit si Biserica Sf. Jost.

In rest, bucura-te de culorile frumoase ale toamnei pragheze, de lumina, culoare si indrazneste sa descoperi fiecare coltisor al acestui oras fascinant.

Ai nevoie de mai multe detalii sau iti doresti o oferta personalizata? Contacteaza LUGERA TRAVEL – dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

Monica Dona

 

PR Manager

WhatsApp Logo