CITY BREAK PRAGA

mm
Cel mai frumos oras al toamnei acesteia este fara indoiala Praga.
Ce ai putea face insa la Praga intr-un weekend?

Viziteaza Castelul Hradcany, una dintre cele mai frumoase fortarete din Europa si Biserica Fecioarei Mari din Tyn, care vegheaza asupra centrului vechi al orasului.

La intrarea in cartierul Mala Strana vei gasi impresionantul trn cu acelasi nume, construit in secolul al XII-lea. Este cel mai jos turn din Praga. De asemenea, nu trebuie sa ratezi Podul Carol care uneste vechile cartiere Stare Mestro si Mala Strana, de-a lungul caruia  vei gasi numeroase statui, majoritatea construite intre 1704 si 1740. 

Un weekend la Praga este un wekend fara planuri de dieta. Knedliky, Svičková, Rajská, Guláš, Smažený Sýr, Tatarská Omáčka sunt cuvinte care vor intra in vocabularul tau.

Daca imaginatia te poarta deja pe strazile pietruite ale orasului Praga, probabil ca este momentul sa iti mai dam inca un motiv numai bun pentru a te decide: un pachet care sa te faca sa spui da, imediat!
Asa ca, in perioada 31.10.-22.12.2014 si 23.01.-31.03.2015 poti oricand sa iti faci bagajele pentru 2 nopti magice in capitala ceha.
Pentru 230 euro/ persoana* beneficiezi de:
•      2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel OLIMPIK TRISTAR***
•      Bilet de avion cu taxe incluse
•      Zile de calatorie Vineri – Duminica
•      Locuri garantate pana la 21 de zile inainte de data calatoriei
*Tariful este de persoana in camera dubla.

Ai nevoie de mai multe detalii sau iti doresti o oferta personalizata? Contacteaza LUGERA TRAVEL – dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

Monica Dona

PR Manager

 

WhatsApp Logo