Unde mergem la schi in 2016

mm

 

Daca nu ati ajuns inca pe Transalpina Ski poate ca nu ar strica sa dati o fuga pana acolo anul acesta. Partiile sunt numai bune de testat pentru o tura la schi. 

Constructia Transalpina Ski Resort a inceput in luna septembrie a anului 2011 si aceasta se dorea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne domenii schiabile din tara, in proiect fiind peste 80 de km de partii ce ajung pana la 2100 m altitudine, majoritatea in goluri alpine. In martie 2012 a fost inaugurata prima partie de ski, Partia Mioarele, iar pe 22 decembrie s-a deschis oficial acest domeniu schiabil.

Poti ajunge la Vidra dinspre Valea OLtului pe DN7A (Brezoi – Malaia – Voineasa – Vidra – Obarsia Lotrului). De la Sibiu pana la partia de schi Mioarele, cum mai este numita partia deja inaugurata din domeniu schiabil Transalpina Ski Resort sunt 140 de km, iar de la Valcea la partie 110 km. Intre Brezoi si Domeniul  Schiabil Transalpina drumul este asfaltat si bun in mare parte.

Este recomandat sa aveti la voi lanturi pentru masina si neaparat cauciucuri de iarna. Locuri de cazare nu veti gasi in apropierea partiei, insa pensiunile din Voineasa si Brezoi sunt perfecte pentru un weekend prelungit la ski. Daca ai nevoie de recomandari scrie-ne la adresa dana.ilie@lugera.ro

Monica Dona

PR Manager

 

vacanta la roma
WhatsApp Logo