Locatii pentru evenimente de succes – Light House Golf and Spa Hotel, Bulgaria

mm

Daca esti in cautarea unor noi locatii noi pentru evenimentele corporate pe care le organizezi, avem pentru tine o lista lunga de recomandari, care incepe cu articolul de fata.

Light House Golf and Spa Resort, situat in inima peninsulei Kaliakra, Bulgaria, face onorurile de deschidere si ridica standardele la 5*****.

Complexul turistic este o locatie de top, aflata doar 5 km distanta de Balchik, la o ora distanta de aeroportul Varna si 4 ore de mers cu masina de la Bucuresti.

 

 

 

Sursa imagine

 

 

 

 

Sursa imagine

 

 

 

 

 

 

 

Sursa imagine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiferent de cum alegi sa calatoresti poti fi sigur ca aici gasesti ingredientele perfecte: verdele terenurilor de golf, coasta spectaculoasa, Marea Neagra, un strop de istorie, fauna surprinzatoare, facilitati de top si tot ce iti trebuie pentru un eveniment de succes: sali de conferinta, activitati pentru petrecerea timpului liber si solutii gourmet care ii vor impresiona cu siguranta pe oaspetii tai. Poti alege intre sala de conferinte, Poseidor, perfect utilata cu o capacitate de peste 300 de persoane si numeroasele sali de prezentare pentru grupuri mai mici, dar si intre cele trei restaurante: Alexandra, cu bucatarie internationala, Fouquet, restaurant a la carte, unde se servesc preparate pe baza de peste si fructe de mare si Prestige, unde vei putea degusta preparate din bucataria italiana.

Pe langa activitatile pe care le poti organiza in interiorul resortului, foarte aproape de Light House Golf and Spa Hotel sunt doua locuri care merita explorate si adaugate in agenda: Balchik unde iti recomandam sa vizitezi Gradina Botanica, Palatul si Portul, precum si ferma ecologica de scoici de la Dalboka.

Denumit si Orasul Alb, datorita dealurilor albicioase din jur, la Balchik se afla Palatul, “Cuibul Linistit”,  resedinta preferata a reginei Maria a Romaniei, inconjurat de la fel de celebra Gradina Botanica, unica in Europa Centrala si de Est pentru colectia ei de cactusi. O plimbare in Port poate completa perfect aceasta vizita.

Sursa imagine

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa imagine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa imagine

 

 

 

Un eveniment la in Bulgaria, atat de aproape de Cavarna, trebuie sa includa si o masa la vestita ferma ecologica de scoici Dalboka, unde vei putea degusta specialitati traditionale din midii, rapane si peste proaspat prins.

Ferma de Midii Sirena- Dalboka

Monica Dona

Ai nevoie de ajutor pentru alegerea locatiei perfecte pentru evenimentul tau? Te poti baza pe noi! Pentru oferte personalizate, circuite, calatorii corporate sau vacante cu familia, contacteaza agentia ta de turism LUGERA TRAVEL.

dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

 

WhatsApp Logo