#AskaRecruiter | Clara Ionescu

Te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o întrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! Invitata de astazi este Clara Ionescu, mama si pisicareasa departamentului de Recrutare Munca Temporara.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?  

„Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, niciun vant nu este favorabil”, a spus Seneca acum multa, multa vreme.

Pentru mine, portul in care voiam sa ajung imi permitea sa am o perspectiva mult mai incapatoare asupra peisajului din jurul meu. Lucram deja de ceva vreme in Resurse Umane, insa in echipa Lugera – The People Republic am aterizat in urma cu vreo trei luni si ceva, cand am simtit nevoia de diversitate si (de si) mai multe provocari.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tău?

Sunt pasionata de istorie si arheologie. Atat de mult ca inca visez cu ochii deschisi sa mai petrec niste timp in cadrul unui santier. Din pacate, timpul nu mi-a permis in ultimii ani sa ma intorc la prima dragoste. Ca orice alt proiect, trebuie tratat cu seriozitate si trebuie sa i te dedici. 😊

Sunt pasionata de muzica buna si de interactiunea cu oamenii. De aici si un lucru pe care putine persoane il cunosc: fac voluntariat alaturi de un grup care organizeaza evenimente culturale.

Sunt fascinata de pietre si culori, motivul pentru care gasesc placere in a crea mici bijuterii care sa insenineze ziua domnitelor ce le poarta.

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Depinde de ziua saptamanii. 😊 Insa o constanta in viata mea o reprezinta cartile, care sunt nelipsite si fac parte din reteta de succes a fiecarei zile. Apoi… putem include concertele, plimbarile, discutiile cu fiica mea si nelipsitul alintat cu Mircica, pisoiul nostru. 😊

Clara Ionescu Mircica      Clara Ionescu Mircica

Daca vorbim despre pasiuni carora ma dedic, in limita timpului disponibil atunci aici pot mentiona tirul cu arcul si echitatia.

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Profilul meu de Facebook este mai mult un loc in care expun si vorbesc despre starea me spirit. Imi place sa imi marchez ziua prin citate mai mult sau mai putin cunoscute. Apoi… mai share-uiesc si filmulete amuzante cu pisici (I’m totally a cat person :D).

In schimb, ultima poza de pe profilul meu este una in care sunt etichetata este pusa de Monica, una dintre colegele din echipa. Le-am facut o surpriza dulce de Mos Nicolae si am ajuns pe Facebook.

Clara Ionescu Mos Nicolae

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tău?

Imi place diversitatea. Ma motiveaza provocarile. Gasesc intotdeauna lucruri noi prin interactiunea cu oamenii. Iar faptul ca job-ul imi ofera toate aceste lucruri este motivul pentru care am ales sa urmez acest drum al Resurselor Umane.

7/ Cine si ce te inspira?

Fiecare etapa a vietii, fiecare moment este marcat de o persoana sau de un eveniment. Oricine sau orice ne determina sa facem o schimbare reprezinta un factor inspirational.

8/ Cat de norocoasa esti si de ce?  

Sunt foarte norocoasa. Mai mult decat norocoasa. De ce? Pentru ca am reusit sa cunosc si sa pastrez in preajma mea, de-a lungul timpului, oameni minunati care imi imbogatesc viata. Si pentru ca am multe, multe povesti de spus nepotilor. 😊

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film!

Inception!😊

10/ Dacă ai putea alege o melodie care să se audă de fiecare dată în birou, care ar fi aceea?

WhatsApp Logo