#AskaRecruiter | Simona Oprea

1. De cat timp esti in echipa Lugera  – The People Republic? 

Pe 1 februarie 2017 am primit pasaportul de Lugerac si, odata cu el, toata adeziunea si sprijinul colegilor in noul meu inceput. Am alaturi o echipa minunata cu ajutorul careia traim in fiecare zi momente frumoase, ne bucuram de succesul a tot ceea ce faccem si invatam cat mai multe despre tot ceea ce inseamna HR, si nu numai. Poate ca unii dintre voi imi cunoasteti integrarea si motivatia de a trai ca un Lugerac datorita articolelor postate pe blog … pentru ca imi place foarte mult sa scriu.

 2. Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

CV-ul meu reflecta vointa, competenta si aptitudinile cu ajutorul carora mi-am construit parcursul profesional. In spatele tuturor acestor experiente sunt mereu vesela si plina de energie, iubesc provocarile si ofer multa dragoste celor din jur. Imi place sa ajut si imi place sa am in jurul meu oameni cu care sa construiesc lucruri trainice.

3. Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Iubesc puzzle-urile cu mii de piese … am de multe ori intins pe biroul de acasa un cerceaf imens de hartie pe care imbin, alaturi de baietelul meu, formele imaginatiei pentru a ajunge la tabloul final. In plus, am o catelusa rasfatata foc pe care o iubim enorm si cu care ne jucam tot timpul.

4. Care a fost cel mai amuzant lucru care ți s-a intamplat in ultimul timp?

Va dezvalui un mic secret: imi este teribil de frica de soareci. Colegii mei, crezand ca pe mine nu ma poate speria nimic, au simtit nevoia sa verifice si mi-au asezat pe laptop un soricel de cauciuc. Cand l-am vazut, primul impuls a fost de a tipa puternic … doar ca, realizand farsa, mi s-a parut ca era chiar dragut, dar nu m-am apropiat de el … i-am lasat pe ei sa ma scape de pericol 😊 Cred ca am ras toata ziua pe motivul soricelului.

5. Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

O poza cu echipa mea fantastica … am cei mai minunati colegi si impreuna impartasim dragostea noastra candidatilor si clientilor nostri. Pentru ca suntem fericiti impreuna, transmitem energia si pasiunea noastra in fiecare clipa celor cu care relationam.

6. Ce-ți place cel mai mult la job-ul tau?

Invat de la oameni atat de mult, incat ei sunt sursa mea de energie. De ce ai crede ca nu imi place ce aud?; Spune-mi, imi place sa te ascult!  Sunt atat de diferiti ca personalitate, incat fiecare interactiune iti ofera a way to touch; Iti dau feedback atat de diferit, incat la fiecare abordare iti ofera a way to move; sau, pur si simplu, te lasa sa astepti… take it easy:) It’s a small world…

Sunt transparenta, spun ceea ce stiu si imi arat bucuria de a le fi alaturi. Ei bine, imi plac mult oamenii care simt nevoia sa nu fie in acord cu mine… pe principiul da-mi un imbold daca nu te-am inteles, sunt aici pentru ca aveam nevoie de tine.

 7. Cine si ce te inspira?

Jobul meu imi este sursa de inspiratie, iar entuziasmul meu de zi cu zi se manifesta asupra oamenilor cu care interactionez in permanenta. De cand ma stiu am iubit tot ceea ce am facut … si daca este vorba despre oameni, ei sunt cei care ma ajuta sa merg mai departe. Imi place sa le fiu alaturi in momentele in care au nevoie de un zambet, de un raspuns, de o parere.

8. Cat de norocoasa esti si de ce? 

Interactiunea zilnica cu oamenii te schimba foarte multa, te face sa constientizezi tot ce se intampla in jurul tau si sa realizezi alaturi de ei ceea ce aveti in comun. Oamenii sunt minunati … alaturi de ei reactionezi, functionezi, traiesti. Alaturi de familiile noaste facem aceleasi lucruri. Avem norocul in Lugera sa fim o familie imensa in care sa ne re-cream unul pe celalalt. Doar iubind oamenii putem sa facem asta. Sunt, asadar, cea mai norocoasa 😊

9. Descrie-ți ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

Yes man! – traiesc prin “da” 😊

10. Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

Imi place mult Robbie Williams. L-as asculta on and on … mi-ar placea totusi sa auzim cat mai des la birou Shiny happy people – R.E.M. … ni se potriveste aceasta melodie ca o manusa, reda cel mai bine starea noastra de spirit, Lugera, desigur 😊

WhatsApp Logo