6 aplicatii fitness amuzante

mm

aplicatii

Sa fim cinstiti – toti avem acele zile in care ne trebuie ceva motivatie in plus pentru a ne face exercitiile fizice. Uneori patul cald sau urmatorul episod de pe Netflix sunt mult mai atractive decat rutina exercitiilor repetitive.

Asa ca, n-am putut rezista tentatiei de a impartasi cu tine articolul acesta de pe www.lifehack.org, in traducere si adaptare proprii. Iata asadar cateva aplicatii care te vor face sa dai tot ce ai mai bun… la alergare! 

 1. Zombie, Run!

Pentru multi dintre noi, alergatul nu este in niciun caz o activitate incitanta. In timp ce unii considera alergatul ca fiind meditativ, altii considera aceasta activitate extrem de plictisitoare. Zombie, Run! este o aplicatie care te face sa alergi in adevaratul sens al cuvantului, intr-un mod amuzant, combinand o poveste audio cu exercitiile si cu naratiunea intr-un mod care o sa te faca sa te simti in forma de fiecare data.

 

Devii alergatorul Numarul 5, supravietuitorul apocalipsei zombiilor care au decimat intreaga lume si te alaturi catorva supravietuitori intr-o tabara, Abel Township, unde o sa fii fortat sa mergi regulat in expeditii. Obiectivele misiunii iti sunt oferite audio pe parcursul aventurii, pe fundal fiind de fiecare data lista ta de melodii. Si, in acelasi timp, trebuie sa cauti alimente si sa afli secrete. 

Povestea din Zombie, Run! este antrenanta si te face ca in momentul in care fugi sa te uiti putin in urma. De fapt, chiar exista momente in care esti urmarit de zombie, motiv care te va forta sa alergi mai repede…daca vrei sa scapi cu viata.

Mai mult, ZombieLink este o alta caracreristica grozava, care te lasa sa vezi ruta pe care alergi, si te implica in tot felul misiuni. Poti, totodata, sa vezi pe care melodie ai reusit sa alergi mai repede si asta te va ajuta cu siguranta sa iti faci cea mai buna selectie.

fitness

Cu Zombie, Run! alergatul este, in sfarsit, amuzant!

 Zombies, Run! este disponibila pe App Store si Google Play Store pentru $3.99.

 2. Burn Your Fat With Me

Este un concept total diferit. Este practic un simulator virtual de intalniri prin care trebuie sa-ti impresionezi partenerul sau partenera. Iti poti alege antrenorul care sa lucreze alaturi de tine, sa te incurajeze si sa te ajute sa-ti termini exercitiile.

aplicati

Daca iti spunem ca in centrul aplicatiei se afla termenul japonez “moe”, care descrie “acel sentiment care iti topeste inima cand vezi un caracter feminin adorabil” probabil ca ai deja suficiente indicii.

Ce trebuie sa retii este ca aceasta este o aplicatie care te face sa te misti…. Si oricat de ciudat ar suna asta, nu, nu este in niciun caz o miscare indecenta. 

Povestea cu peste 800 de replici intr-un dialog de 15 episoade avand grade de dificultate din ce in ce mai ridicat, in varianta pentru ei sau pentru ele.

aplicatii

Burn Your Fat With Me este disponibila pe App Store and Google Play Store pentru $3.99.

3. Superhero Workout

Este o alta aplicatie umitoare, facuta de aceeasi echipa care a stat si in spatele aplicatiei Zombie, Run! Superhero Workout are elemente asemanatoare cu ale aplicatiei 7 Minute Workout, dar au fost adaugate suplimente  ca au facut-o sa fie mult mai amuzanta.

aplicatii

Misiunea ta este de a proteja Pamantul impotriva invaziilor, folosind un costum mecanic unic – AEGIS One. Pe langa salvarea umanitatii, trebuie sa pilotezi AEGIS One si sa completezi diverse exercitii, sa activezi arme, scuturi si sa iti dezvolti o multime de abilitati.

 

 

Aplicatia are anumite avantaje precum detectorul de miscare ce masoara numarul de calorii arse, poate fi sincronizata cu Apple TV sau Chromecast, deci ai posibilitatea de a privi intreaga actiune si pe un ecran mai mare.

aplicatii

Superhero Workout este o aplicatie grozava pentru cei ce au nevoie de motivare.

Superhero Workout este disponibila pe App Store si pe Google Play Store pentru $2.99

 

4. Nexercise

Este o aplicatie care urmareste miscarile si recompenseaza utilizatorul cu puncte in functie de cate exercitii face. Poate ca suna standard, dar nu este chiar asa. Punctele pe care reusesti sa le strangi in urma exercitiilor, le poti schimba pentru carduri cadou la Home Depot, Sephora, CVS si altii.

fitness

Poti face si o competitie impotriva prietenilor sau colegilor de munca. Asta ar condimenta putin lucrurile.

Poti descarca aplicatia Nexercise gratuit de pe App Store si pe Google Play Store.

5. BattleSuit Runner Fitness

Este o alta aplicatie care spune o poveste in timp ce te provoaca sa…alergi. Se aseamama foarte mult cu Zombie, Run! doar ca de aceasta data trebuie sa salvezi pamantul impotriva invaziei extraterestrilor. Trebuie sa te misti mai repede sau dupa caz mai incet pentru a activa diferite caracteristici ale costumului, care te vor ajuta sa te aperi de extraterestri.

aplicatii

Un aspect unic al acestei aplicatii este ca poti face singur alegeri: poti sa conduci ostaticii intr-un loc sigur sau sa urmaresti inamicii. Alegerile diferite au rezultate diferite, adaugand un aspect interesant jocului. Exista si momente in care trebuie sa te lupti cu inamicii, iar succesul depinde de cat de avansat este costumul tau. Iti poti face propriul costum facandu-l mai bun in timpul misiunilor sau, poti cumpara diferinte articole cu bani reali. Desi designul nu este extraordinar, naratiunea audio a misiunilor este mai mult decat interesanta si iti capteaza intreaga atentie.

Battlesuit Runner Fitness costa doar $0.99 pe App Store si Google Play Store

6. Pact

Aplicatia aceasta iti permite sa faci pacturi cu diferiti utilizatori, pentru atingerea obiectivelor si pentru a finaliza exercitiile, cu bani adevarati. Daca iti atingi scopurile esti platit! Daca nu reusesti, platesti utilizatorul care a reusit.

aplicatii

Pact i-a mobilizat pe utilizatori, care au reusit sa atinga 95% din obiective. Impresionant, nu?

Pact poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau de pe Google Play Store.

So, workout can be fun!

Daca am ratat vreo aplicatie fitness extraordinara, pe care tu o folosesti, spune-ne despre ea intr-un comentariu.

 

Sursa: http://bit.ly/1zALrb7

Laura Munteanu

Creative Communication Trainee

Canicula si hidratare
WhatsApp Logo