Despre noi

  • Etimologie

Lugera (LUbos, GErard, RAsto) – Având rădăcini neaoș olandeze, cu prefixe și sufixe slovace, Lugera este cuvânt cheie pentru mai mult de 1.000.000 de vorbitori (i.e. număr aproximativ de contacte înregistrate în Bazele de Date Lugera). Luptând strans cu Google pentru supremație, cuvântul este folosit la scara largă în forme derivate. Iată-le pe cele mai cunoscute:

Lugerac: Cel mai fericit cetățean al prietenoasei Lugera – The People Republic (P.S. Sună interesant?! Verifică opțiunile de viză de mai jos);

Lugeriana: Limba vorbită de cetățenii Lugera, The People Republic,  care include din abundență cuvinte pozitive;

Luggy: Leu superb cu floare fucsia, simbol grăitor al forței zâmbetului și creativității.

  • Istorie

Prima manifestare a atitudinii pozitive a fost localizată în 1996, la Trencin, în Slovacia, unde un brav olandez, Gerard, și doi războinici slovaci, Lubos și Rasto au făcut primul pas în stabilirea de noi standarde în afaceri.

Mix-ul nonconformist de zâmbet și business a pus stăpânire pe 6 țări din Europa Centrală și de Est: Armenia, Croația, Polonia, România, Ucraina și Olanda… toate fiind cucerite de abordarea irezistibilă.

România a fost printre primele state care a răspuns provocării, în anul 2001, ajungând în scurt timp în topul furnizorilor de servicii de HR la nivel național.

Geografie

Clima: Cald pe tot parcursul anului! Ideal pentru business asezonat cu zâmbete!

Relief: Plină de rezervații naturale, extrem de bine conservate:

- Munții Entuziasmului

- Râurile Pasiunii

- Văile Ințelepciunii

- Lacurile Dăruirii

  • Politica

Divizii administrative:

Lugera, the People Republic este împarțită în state

Armenia – Croația – Olanda – Polonia – România – Slovacia - Ucraina

Fiecare stat este reprezentat de un Înalt Consul, care gestioneaza Afacerile Interne și Externe. Contactează Consulatele locale din Statul Român: Arad, București, Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Relații externe:

Apreciem parteneriatele pe termen lung și creăm cadrul perfect pentru business relaxat. Urmează-ne peste tot prin Europa Centrala și de Est!

Mai mult, ne propunem să întărim relațiile cu țările din Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii, printr-o mulțime de proiecte minunate, și să ne extindem reprezentativitatea la nivel global.

Construim o lume a posibilităților, unde afacerile nu întâmpina obstacole, ci găsesc doar resurse!

  • Economie

Transport: Infrastructură potrivită pentru diferite tipuri de servicii și pentru toate obiectivele în carieră. Călătorește alături de noi prin Orașele-servicii, pe fiecare bulevard, pe fiecare stradă… în toate districtele noastre minunate.

Economice:

Suntem între primii 3 furnizori de servicii de HR din România, cu o cifră de afaceri de aproape 52,000,000 de euro și 7123 angajați temporari în 2016.

  Demografice

Populație: Mai multe femei decât bărbați.

Limba oficială: LUGERIANA

Comunități numeroase de vorbitori de limba română, maghiară, cehă, franceză, germană, italiană, spaniolă, poloneză, rusă, slovacă, albaneză, armeană, chineză și japoneză. Și acestea sunt doar câteva....

  • Cultura

Educație: Sesiuni intensive de coaching individual, training-uri on-the-job livrate de traineri interni sau externi.

Stiință și Tehnologie: Recrutare permanentă, executive search, headhunting, recrutare în masă, servicii profesionale externalizate, recrutare forță de muncă temporară, calcul salarial, benchmarking, evaluare, downsizing și servicii de consiliere personal, baza de date de candidați TalentBase®

Soluții Software extraordinare: Lotus Notes, TalentBase®, HUMAN (Payroll SW), Charisma.
 

Artă & Tradiție: Flexibili, ospitalieri, muncitori, plăcuți, comunicativi, profesioniști pe care te poți baza, cu simț practic, pasionați de exactitate, ambițioși, extrem de creativi, orientați către obiective, loiali, non-tradiționaliști și pro-activi... Mai mult? Avem mai mult… isteți, amuzanți, modești, orientați către performanță și cu viziune.

Bucătărie: Amestec efervescent de servicii rafinate, asezonat cu soluții personalizate de HR sau servicii profesionale externalizate pentru orice business, indiferent de dimensiunea acestuia. O selecție variată de resurse disponibile, dezvoltate într-un cadru aclimatizat care permite performanța la cele mai înalte standarde.

Costume tradiționale: Casual cu accente smart de atitudine pozitivă și zâmbete largi.

  • Politica de vize

Intrări multiple, acordate pe termen lung…extrem de lung… pe viață! Aplicările pentru cetățenie sunt binevenite!

  • Referințe

Avem multe și, la cerere, suntem mai mult decât încântați să îți trimitem o scurtă listă cu clienții noștri pe care îi poți contacta cu încredere. Între timp îi poți vedea aici!