Succesul in cariera…

mm

Salariul, numarul bonusurilor, postul pe care te afli, cat de multe ai invatat, cati oameni ai cunoscut… Pentru tine ce conteaza cel mai mult atunci cand iti masori succesul in cariera?

Succesul inseamna mai mult decat postul pe care te afli, mai mult decat salariul pe care il primesti, mai mult decat locul unde traiesti. Pentru autoevaluare insa am strans laolalta o serie de intrebari pe care ti le poti adresa. Daca nu esti inca pregatit pentru aceasta, cu siguranta te vor ajuta sa iti stabilesti repere pentru urmatorii pasi in cariera.

Cat de sus ai ajuns?

Iti masori succesul considerand postul pe care ai ajuns sau in cat timp ai ajuns pe acest post? Sau ambele in acelasi timp… Cum te-a ajutat aceasta performanta sa fii mai fericit?

Cati oameni ai ajutat?

Colegi, prieteni, necunoscuti… In ce consta ajutorul tau? Iti place sa impartasesti din cunostintele tale sau ai fost mentor pentru colegii tai noi?

Ce alte vise in afara de cele profesionale ti-ai indeplinit?

Ai calatorit? Ai strans suficienti bani pentru a face inconjurul lumii atunci cand te vei pensiona? Ti-ai construit casa visurilor tale sau suficiente resurse pentru a-ti permite luxul unei perioade lungi de downshifting la un moment dat?

Cum ai facut diferenta?

Ce ar spune despre tine colegii tai: ca esti un foarte bun executant care urmeaza intotdeauna calea batatorita a procedurilor sau ca esti o persoana careia ii place sa gandeasca in afara normelor? Ce te diferentiaza? Ce ai facut pentru a imbunatati lucrurile, pentru a economisi resurse, pentru a fi mai eficient sau pentru a-i ajuta pe colegii tai sa fie mai eficienti?

Cati bani ai castigat?

Pentru tine… pentru organizatie… pentru vreo campanie de fundraising … pentru orice este important pentru tine.

Cat timp ai petrecut cu familia?

Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala nu este un deziderat pe care sa il negociezi. Asa ca, uita-te cu atentie la investitiile pe care le faci in cariera, cat obtii si cu ce pret.

Sunt si alte repere pe care le-ai lua in considerare? Lasa-ne un comentariu!

Monica Dona

PR Manager

WhatsApp Logo