Pentru zile de luni mai bune…

Daca te numeri printre cei carora zilele de luni li se par o adevarata pedeapsa articolul acesta este chiar pentru tine.

As putea spune ca aproape te inteleg… dupa un weekend plin… cum ai putea sa iti aduni ultimele faramite de energie si sa te trezesti dis-de-dimineata cu zambetul pe buze?!  

Strazile par mai suparate, soferii mai nervosi, caldura e insuportabila si, unde mai pui, toti prietenii tai sunt in vacanta… Totul in jur pare sa iti aminteasca adevarul crud: E LUNI!

La job, toti iti raspund morocanos la salut, motivati parca sa nu te faca sa uiti ca…E CEA MAI GREA ZI A SAPTAMANII!

Si-apoi incepe lungul sir al meetingurilor spontane in care dialogurile se invart invariabil in jurul aceluiasi topic: Ce faci? Hmm… ca lunea?! Ce-ai patit?! Eh… e luni… De ce esti suparat… Pai cum ai vrea sa fiu?! E luni…

Dramele intregului univers par sa se fi concentrat in acest cuvant: LUNI.

Si totusi… cum ar fi daca schimbarea ar porni tocmai de la tine, chiar de azi?! Cum ar fi sa intri plin de energie si in loc sa te plangi… ai accepta senin ca nu ai cum sa schimbi asta! Probabil ca zilele de luni sunt mai rele decat orice alte zile din saptamana, dar nimanui nu ii pasa, atata vreme cat nu le lasi sa fie asa.

Cum ar fi ca lunea sa fie ziua in care iti stabilesti obiective importante pentru tine de care sa iti amintesti toata saptamana?! „Ma trezesc in fiecare zi devreme si fac 15 minute de exercitii fizice…” Nu suna chiar rau, nu?!

Reteta perfecta se personalizeaza insa dupa gust. Tot ce trebuie sa faci este sa ii adaugi ingredientele care iti plac cel mai mult. Poti gasi mai multe sfaturi aici.

Happy Monday! 

Monica Dona

PR Manager

 

 

 

 

nu imi pasa
WhatsApp Logo