My Lugera – un nou inceput

…Lugera & Makler, can I help you?

Imi amintesc cu drag „inceputul” in Lugera…

Era un decembrie insorit si cald, de parca niciodata soarele nu isi mai indeplinise, cu atata motivatie, misiunea. In plina iarna, incursiunea mea in tainele interviului final avea sa fie „the moment I’ve so eagerly expected”. Eram in postura atator candidati pe care i-am primit cu drag si intelegere in etapele finale ale procesului de selectie, de-a lungul timpului. Mereu le intelegeam tracul, dar uitasem, totusi, cum e sa fiu in pielea lor. Si, in toata ardenta ultimei intalniri, am pasit cu atata incredere si dorinta de nou in „Vulturilor Street”, incat am simtit, la propriu, ca ma asteapta un nou inceput, o noua provocare: una care avea sa imi stimuleze imaginatia, ambitia si care avea sa ma provoace mai mult decat as fi putut anticipa.

Evident ca la inceput am avut emotii, insa pana in momentul in care am intrat in vorba cu primii mei colegi (eu deja ma vedeam colega lor). Nu ma asteptam atunci ca ei vor fi atat de deschisi, prietenosi, primitori si happy, dar exact asa m-au intampinat! Am vazut cum, indiferent de cat erau aglomerati, zambeau; am vazut cum vorbeau la telefon si salutau; am vazut oameni care abia asteptau sa intre in vorba cu un newcomer si mi-a placut atat de mult, incat am uitat complet de emotii. Intram in lumea mea atat de usor.

Natural mie: imi place sa astept, pentru ca in asteptare ma relaxez; am nevoie sa ascult, pentru ca oamenii se deschid mai mult cand sunt ascultati; imi doresc sa inteleg, pentru ca invoc momentul sa intreb. Ei bine, la Lugera, raspunsurile vin inaintea curiozitatii, ascultarea te face mai receptiv, iar asteptarea te ajuta sa analizezi mai profund…

„Cetatenii” sunt alaturi de tine… I-am dat atunci, in sinea mea, dreptate Marelui Balcescu. Pentru ca, in Republica, „oamenii adunati se ingrijesc singuri de soarta lor, fara a-si pune stapani pe cap, avand, in lucrarea lor, ca regula dreptatea si ca tinta fratia”.

Si asa, Lugera – The People Republic a devenit fratia mea:). Sunt fericita, acum, pentru ca sunt Lugerac.

Written with love by Simona Oprea – Team Leader 🙂

WhatsApp Logo