My dream job is…

mm

Citeam, acum cateva zile, un material haios despre cele mai tari joburi din lume. Mai exact, se vorbea acolo despre acele joburi la care foarte multi dintre noi ne putem gandi doar ca la niste hobbyuri. Asadar, va vine sa credeti sau nu, exista o doamna in Marea Britanie care lucreaza ca Tester de paturi de lux. Salariul de 1.000 de lire sterline pe lună nu este rău deloc, dacă te gândeşti că job-ul presupune să dormi şi să dormi bine.

Daca nu stiati, cineva trebuie să testeze toate toboganele cu apă şi piscinele înainte ca mii de turişti să invadeze parcurile de divertisment acvatic din lume. Un astfel de job presupune călătorii spre destinaţii exotice, cazare la hoteluri de lux, care au astfel de distracţii în pachetele lor, dar şi joaca în waterparkuri efectiv.
 
Mai exista desigur oameni care sunt plătiţi să guste bomboane, ciocolată şi prăjituri sau fursecuri, pentru a le evalua gustul, textura şi gradul de saţietate. Pentru jobul acesta primesc un salariu cu 3 zerouri si in lire sterline.
 
Asadar, facem un exercitiu de imaginatie? Ce job de tipul celor de mai sus v-ar placea sa aveti?
 
 
Dan Kulcsar – PR & Business Development Manager – Lugera The People Republic!

 

WhatsApp Logo