Check in la job-ul perfect cu Madalina Sevastian

 In
Fiecare persoană înţelege în felul său sensul cuvintelor “ job perfect “. Pentru unii este un mediu plăcut de lucru, pentru alţii este un salariu mare, pentru mulţi este importantă ascensiunea în carieră. Poate că toate acestea adunate la un loc reprezintă definiţia „job-ului ideal”. 
 
Pentru mine, job-ul perfect este locul de muncă unde mă simt ca şi acasă, unde timpul trece repede, pentru că fac ceea ce îmi place, unde colegii de muncă îmi sunt şi prieteni,  unde, deşi lucrez, nu simt că depun efort fizic şi moral mare şi, bineînţeles, unde am un salariu mare.
 
Fiind studentă la Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, programul de studii Prelucrarea Petrolului şi Petrochimie, îmi doresc ca următorul meu job să fie în acest domeniu despre care învăţ şi care îmi place. Peste 6-7 ani mă văd pe o platformă petrolieră, lucrând cu specialişti în extragerea petrolului; ca persoană de sex feminin îmi va fi mai greu să debutez  în acest domeniu, dar ambiţia şi perseverenţa mă vor ajuta să mă fac remarcată.
 
Majoritatea prietenilor mei care lucrează, trec peste partea cu datul check in -ului la seviciu, şi dacă o fac, o fac foarte rar, probabil din cauză că nu sunt satisfăcuţi de job-ul pe care îl au şi nu le face placere să expună acest fapt în public. Eu, având un job perfect, nu voi avea nicio reţinere în a da check in la locul de muncă, al doilea “acasă” , arătându-le astfel prietenilor de pe site-ul de socializare faptul că sunt împlinită în ceea ce priveşte jobul meu.
 
#checkinlajobulperfect
Sevastian Mădălina
WhatsApp Logo