My Lugera – Immersion

Season 😊 Incepuse sa-si cearna fulgii luna lui Faurar, si odata cu ei, my immersion in Lugera’s world. Imi place mult cand ninge, dar caut cu indarjire caldura oamenilor… pentru ca ei sunt nepretuiti! Si pentru ca muntele ne ofera spiritul vifornitei autentice, eu imi incepeam integrarea alaturi de colegii din Brasov. Era debutul meu intr-o „republica” fericita, cautand valorile care aveau sa ma initieze in esenta mestesugului lugerac. Si uite-asa de simplu, ei toti au fost alaturi de mine si am inceput sa le inteleg solidaritatea, pentru ca entuziasmul lor m-a prins in mreje si urma sa ma molipseasca. 

Freedom 😊 Am inceput prin a trai libertatea lor de exprimare, am fost calauzita sa descopar secretele instrumentului numit „Talent Base” (pe care acum il iubesc si o sa va povestesc la un moment dat despre el… huge innovation) si ce credeti? Dupa patru zile de Lugera, urma sa fie „fuchsia day”! Am fost intens „starnita” de invitatia la petrecerea unei zi speciale, alaturi de colege si colegi entuziasti, cu cafea buna si croissante aburinde.

Chance 😊 I reckon (Tom Sawyer is my witness)… I love Fuchsia, iar acum o lume „pink-based” devine viitorul meu. Chiar sunt norocoasa! Iti dai seama ce inseamna sa iubesti ceea ce ti se intampla deodata, simplu, pentru ca asa ai fost construit si ce inseamna sa ai sansa sa continui liber sa construiesti? Ii dadeam, tacit, dreptate marelui Mark Twain: „Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta”.

Grown up 😊 E sansa mea, a ta si nu doar… ai libertatea sa cresti si sa ii cresti pe cei din jurul tau, sa vrei si sa poti. E atat de mult cand vrei sa faci lucruri trainice. E un inceput care mereu va fi ramas in „a creste”. Si pentru a creste, sustin ca ai nevoie de hrana spirituala si raman la idea ca esti mai sanatos cand ai libertate de alegere, manifestare si exprimare.

Passport 😊 Faurar si-a continuat cu indemn si incapatanare misiunea in Carpati, asa ca a tot nins. Lugeracii m-au sfatuit in ale Republicii „printipii”, iar eu, ca un invatacel cuminte, am tot reflectat… integrarea mea era completa si imi faceam deja un plan de bataie. Desi asteptam cu nerabdare sa ajung acasa alaturi de echipa mea, aveam teluri din ce in ce mai ambitioase, imi doream sa invat cat mai mult. In izvor de noutate aveam sa inot. Surpriza a fost ca, la final, obtinusem deja pasaportul.

I’m so happy now to offer you my passport, with ❤.

Written with love by Simona Oprea – Team Leader 🙂

WhatsApp Logo