Din Craiova cu toata pasiunea, Alina Fuiorea

mm

Pentru mine internship-ul la Lugera este si va ramane o experienta de neuitat. Am inceput plina de speranta aceasta perioada de 6 luni stiind ca ceea ce voi invata aici va fi ca o rampa de lansare in cariera pe care imi doresc sa o dezvolt in HR.

Am fost emotionata in prima zi de lucru in sediul din Craiova, insa fetele si atmosfera placuta pe care am descoperit-o acolo m-au facut sa imi schimb parerea si sa imi doresc sa invat totul despre resurse umane. Mi s-a oferit sansa sa invat de la adevarate profesioniste mereu pline de energie si cu zambetul pe buze.

Pe parcursul acestor 6 luni am avut ocazia sa interactionez cu diverse tipuri de oameni de la care am invatat mereu cate ceva nou. Activitatea mea ca si intern a inceput cu introducerea CV-urilor, cautarea si ofertarea candidatilor si a sfarsit prin sustinerea interviurilor. Orice interviu desfasurat si orice nou proiect a reprezentat o alta etapa care a contribuit la imbogatirea mea profesionala si personala.

Colegele mele mi-au oferit sansa sa ma implic atat pe partea de recrutare si selectie de personal cat si pe Administrare HR unde am invatat sa elaborez diverse documente ce tin de acest departament pentru a avea toti angajatii fericiti. Recunosc ca acest domeniu m-a atras cel mai tare 🙂

Pentru mine a fost o perioada plina de provocari care m-a ajutat sa ma descopar mai bine si sa inteleg cine sunt si incotro ma indrept din punct de vedere al carierei. 

Sfatuiesc pe toti cei care sunt interesati de domeniul HR sa nu ezite sa aplice pentru Talentship, cu siguranta nu vor regreta! 

Lugera = PASIUNE!

Mult succes!

Cu drag,
Alina Fuiorea, Recruitment Trainee

Deadline aplicatii 20 noiembrie. 
Detalii

Madalina constantin HR Internship
WhatsApp Logo