Din Cluj cu tot entuziasmul, Alina Metes

mm

Avand doar baza teoretica in psihologie, ca urmare a studiilor pe care le-am absolvit, am inceput Internship-ul in Lugera cu o motivatie puternica, dar cu o idee foarte generala si nestructurata a ceea ce inseamna HR.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ceea ce stiam despre Lugera s-a rezumat la informatiile citite pe site-ul oficial. Mi-a ramas in minte brandingul, cultura si valorile promovate. Era tot ce mi-as fi putut dori de la un mediu profesional din care sa fac parte. Totodata, exista nesiguranta oricarui nou inceput.

In luna Martie 2013 am dat curs provocarii Lugera.

Daca in primele saptamani am invatat sa fac screening pe CV-uri si am incercat sa ma obisnuiesc cu baza de date, pana la finalul programului Talentship eram deja implicata in proiecte variate, cu responsabilitati diverse. 

Am trecut prin proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii entry level pana la top management, proiecte de Munca Temporara, procese de Head Hunting, am vazut ce inseamna un proiect de Outplacement si am reusit sa-mi conturez o idee a ceea ce presupune un business in domeniul resurselor umane.

In urma celor 6 luni de Internship m-am alaturat oficial echipei Lugera.

Am pornit practic fara o baza teoretica specifica pe acest domeniu. Azi, putem purta impreuna o discutie a ceea ce inseamna servicii HR profesionale, cunostintele generale s-au transformat in unele clare, structurate, iar asteptarile mele legate de mediul profesional pe care aveam sa-l gasesc in Lugera au fost cu mult depasite.

Oamenii sunt dedicati, pozitivi, deschisi, orientati spre calitate si implicati in a dezolta orice debutant intr-un bun profesionist.

M-am dezvoltat gradual si echilibrat, iar in continuare imi doresc sa-mi imbunatatesc abilitatile alaturi de aceeasi echipa.

Cu drag, Alina Metes – Data Entry Operator

Puteti aplica pana in data de 20 noiembrie ora 00:00.
Detalii.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Lugera Internship HR
WhatsApp Logo