Cum sa fii productiv cand nu ai chef de nimic

mm

 

Craciun, acum Revelion… Dupa nebunia de la serviciu inca ti-au ramas o multime de lucruri de facut, insa din pacate energia ta este la limita de avarie…

Cine zice insa ca nu poti sa fii productiv chiar si atunci cand simti ca te misti in reluare?

Iata ce ai putea face pentru ca vacantele sa fie la fel de productive ca restul anului!

Fa-ti in continuare un program! Daca e vacanta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Incearca sa iti planifici cateva activitati si tine-te de plan.

Tine-te de ce ti-ai propus! Nu e o idee prea buna sa amani totul pentru un sprint pe ultima suta de metri.

Vorbeste despre ele! Planurile pentru Anul Nou nu sunt singurele pe care ar trebui sa le impartasesti cu ai tai. Spune-le ce ti-ai propus sa rezolvi, poate te vor ajuta sa iti aminteasca din cand in cand ca mai ai si alte treburi de facut.

Si daca iti doresti o abordare complet noua, sterge-ti toate emailurile din inbox. Ai incercat vreodata?

Sa fie petrecere! Stiu ca nu ai chef de nimic si parca nu ai merge chiar la toate petrecerile la care ai fost invitat. Gandeste pozitiv! Petrecerile sunt un moment perfect pentru socializare: afli lucruri noi, intalnesti oameni noi.

Daca ti-ai propus sa calatoresti, iti va fi mai dificil sa fii productiv. Rezolvi insa acest aspect daca te pregatesti putin. Planifica atent!

Vacantele sunt un moment in care poti face lucruri magice pentru cariera ta. Scrie mesaje de sarbatori colaboratorilor tai, recruiterilor cu care ai interactionat, celor care sunt in reteaua ta de pe linkedin si cu care nu ai schimbat niciun email pana acum.

Tu ce faci pentru a te mentine in forma atunci cand nu ai chef de nimic? Nu ezita sa ne impartasesti din experienta ta intr-un comentariu.

Iti doresc o vacanta productiva!

Monica Dona

PR Manager

rezolutii 2015
WhatsApp Logo