10 rezolutii pentru 2015

mm

 

Pentru ca e inceput de an si … pentru ca e un moment mai mult decat oportun pentru rezolutii, adauga pe lista pe care stiu ti-ai scris-o deja, inca zece de “asa voi face.” Este un an care prezinta toate caracteristicile unui an grozav! Banuiesc ca nu ai niciun dubiu in privinta aceasta, nu? 🙂

1.      Sa gasesc ce imi place sa fac

Oricat de mult sau de tare te-ar impinge cineva de la spate, daca nu vine de la tine, forget about it! Oamenii de succes se provoaca, invata, exploreaza, sunt deschisi, dar mai ales animati din interior. Gaseste asadar ceea ce iti place sa faci!

2.      Sa imi pastrez doza de bun simt si sa nu renunt la modestie

Sa recunosc atunci cand gresesc si sa imi cer scuze, sa cer feedback si sa folosesc feedbackul pe care il primesc pentru a merge mai departe.

3.      Sa fiu autentic

Pentru ca nu ma intereseaza doar sa le fac pe plac celorlalti, ci sa fiu eu insumi.

4.      Sa imi imping tot mai departe zona de confort

Calea batatorita nu este deloc pe placul invingatorilor … si, nu mai spun de vocea aceea micuta care ne spune uneori ca fiecare are o limita… Pe aceea, nici nu vor sa o auda. Au incredere in fortele proprii si stiu ca vor reusi. Comporta-te ca atare!

5.      Sa invat in permanenta

Sa citesc, sa ascult, sa caut moduri noi, mai rapide, mai eficiente de a-mi face treaba, sa merg la teatru, sa vad mai multe filme, sa invat o limba straina, sa merg la mai multe cursuri…

6.      Sa stiu ce vreau

Sa imi repet mai des: Orice este posibil si Niciodata nu o sa spun niciodata.

7.      Sa nu renunt

Sa rezolv problemele, sa trec peste obstacole, sa planific, sa o iau de la capat si sa nu ma dau batut, indiferent de dificultati.

8.      Sa imi asum 

esecurile si succesele si sa nu dau vina pe nimeni pentru greselile mele.

9.      Sa imi rezerv timp pentru mine insumi si

10.   Si sa imi pastrez alaturi oameni la fel de motivati, increzatori si pozitivi.

Sa ai un an inspirat!

Monica Dona

PR Manager

cum sa fii productiv cand nu ai chef de nimic
WhatsApp Logo