Cristina Chirazof, de la intern la Consultant Recrutare, un drum cu pasiune si sete de cunoastere

mm

Domeniul HR este unul in care interactiunea cu oamenii este elementul esential, iar cu totii stim ca acest aspect al oricarei profesii este cel mai dificil.

Momentele dificile, situatiile mai putin simple de gestionat, pastrarea obiectivitatii constituie provocarile de zi cu zi pe care trebuie sa le infrunti in acest domeniu de activitate. Insa chiar aceasta interactiunea cu un numar foarte mare de persoane face ca aceasta profesia de Consultant sa fie atat de interesanta si non-rutiniera.

Incepand in cadrul programului de internship, actualul Talentship m-a facut sa constientizez atat partile bune, cat si cele mai putin bune ale acestui domeniu si totodata, mi-a oferit si intrumentele de dezvoltare in sfera HR: proiecte frumoase, oameni frumosi, oportunitati de crestere si invatare la fiecare pas si in fiecare zi.

Orice domeniu de activitate este frumos si incitant, daca te implici cu pasiune si sete de cunoastere si cel mai important, o dorinta si o nevoie perpetua de a-ti urma si dezvolta propriile calitati, preferinte si interese.

Everything you do, do it with love or don't do it at all!

Cu drag,

Cristina Chirazof, Recruitment Consultant

Reguli si detalii despre Talentship, aici.

Foto: Adrian Oprea 

Adina Sasu Intern HR LugeraMadalina constantin HR Internship
WhatsApp Logo