Bine ai venit, luni!

START 😊 Da, stiam ca incepe o zi de luni, indata ce a inceput sa imi sune alarma cu sunetul „By the seaside”… recunosc, e melodia care ma face sa nu aman momentul, devin imediat „awake and attracted by the sunrise”.

SET UP 😊 Dincolo de rutina diminetii, masina mea ma astepta cu miros de liliac, cu fluturi in parbriz si cu melodiile mele de zori de zi… in fiecare luni dimineata, mi-e mai dor de ele, decat in orice alta zi a saptamanii. Trec peste conectarea detectorului de radar, care tine doar sa imi aminteasca de politistii care se pun pe treaba in diminetile in care esti cel mai setat pe actiune si care iti pot rapi birocratic sau autocratic timp (ambele sunt pierderi de focus), deci e un lucru bun… totul ma ajuta sa incep o noua saptamana pozitiv.

GO 😊 Ma indrept spre Lugera, cu multe planuri pentru saptamana care tocmai incepe si desigur ca am norocul sa ma opresc la fiecare semafor… iubesc momentul asta! Mai am putin ragaz sa ies din gandurile mele si sa ma uit putin in jurul meu: zambesc si cant si vad in spate un cuplu care isi striga cate ceva, sunt enervati; in dreapta mea, un fumator cearta pe cineva la telefon asa de tare incat ma face sa maresc volumul melodiei mele; in stanga un sofer de Iveco se uita cum eu zambesc si cant si uita sa plece la culoarea verde. Imi plac tare mult diminetile de vara in care, cu geamul deschis sunt alaturi de oameni, chiar daca numai in trafic, totusi este prima ora a diminetii de luni.

RESEARCH 😊 Desigur ca sediul agentiei Lugera este pozitionata central in oras… marele meu stimulent este acum ca am nevoie sa caut parcare disponibila. Suntem situati pe o strada cu sens unic, destul de aglomerata, fiind in proximitatea Pietei Orasenesti, asa ca dimineata fiind, eu ma mai plimb putin. Si pentru ca nimic nu e intamplator, tot uitandu-ma dupa un loc liber, nimeresc subit o cofetarie cocheta… ma intreb, cum ar fi alaturi de zambete si cantece, sa incep saptamana cu ceva dulce, care sa imi rodeasca planurile si sa ma inspire?

GET IT 😊 Si uite-asa, la primele ore ale diminetii, in prima zi a saptamanii, m-am trezit cu dezmierdul zorilor de zi; m-am bucurat de vantul care adia usor si m-a facut sa retraiesc o briza autentica; m-am amuzat de forfota urbana ca si cum as fi fost eroul propriului meu film; e timpul, acum, sa incep cu entuziasm acele planuri de la care m-am abatut pentru a-mi spori energiile.

So, I love Mondays! – my recipe: start – set up – go – research – get it!

Written with love by Simona Oprea – Team Leader 🙂

Canicula si hidratare
WhatsApp Logo