Aboneaza-te | Website | Lugera Blog | Email | 0800 0800 70 Daca nu vizualizezi corect acest newsletter, click aici
  English version
Payroll Recrutare Munca temporara Outsourcing Travel
menu-shadow

     Un nou tip de concediu pentru salariatii care adopta copii

Din 12 august 2016 va intra in vigoare legea 57/2016 privind modificarea si completarea Legii 273/2004 care reglementeaza un nou tip de suspendare a contractului individual de munca din initiativa salariatului. Astfel, angajatii care adopta copii pot beneficia de concediul de acomodare cu o durata maxima de un an. Afla tot ce trebuie sa stii aici.

 

     8 pasi de urmat pentru reconfigurarea programelor de incentivare de tip travel

Cand programele de incentivare isi pierd sustinatorii sau cand nu mai reusesc sa starneasca acelasi entuziasm in randul echipelor este cu siguranta momentul potrivit pentru cateva semne de intrebare… Citeste mai multe aici.

     Abordarea strategica a recrutarii trebuie sa ajunga pe masa board-ului

Agenda HR Managerilor include o multime de provocari, insa prioritatile acestora sunt de ceva vreme stabilizate pe trei directii, extrem de importante: atragerea, dezvoltarea si retentia oamenilor potriviti. Poti citi despre acestea aici.

 
RSS Blog

Un material distribuit de Lugera The People Republic 
Pentru feedback, solicitari, intrebari sau pentru permisiunea de a folosi articolele Lugera, ne poti contacta la numarul de telefon +4(0)21 318 71 20 sau ne poti transmite un email la adresa office@lugera.ro
Daca vei considera ca materialele Lugera sunt de interes si pentru reteaua ta de conexiuni, nu ezita sa le transmiti mai departe.

Nu iti mai doresti sa primesti newsletterul Lugera, trimite-ne un email cu mesajul: dezabonare.

COPYRIGHT © 2016 LUGERA – THE PEOPLE REPUBLIC. TOATE DREPTURILE REZERVATE.