#lugeraway? Is it your way?

Daca ne urmaresti pe Facebook ai vazut ca folosim hashtag-ul #lugeraway. Daca nu ne urmaresti, repede, like and follow😊.

Si pentru ca mai suntem intrebati, hai sa povestim despre ce inseamna #lugeraway. Si la ce sa te astepti daca vrei sa ni te alaturi😊.

Cultura noastra organizationala este mai aproape de cea a unei companii antreprenoriale decat de cea a unei multinationale. Luam decizii rapid, ne adaptam la piata, ne aruncam cu capul inainte cand proiectele sunt faine. Nu inseamna, insa, ca nu respectam reguli si proceduri (intreaga noastra activitate este structurata in jurul unui CRM).

Noi suntem stapanii rolului pe care il ocupam, nu fisa noastra de post. Daca ne-au ramas mici responsabilitatile, crestem😊 .

We are family. Da, angajam rude😊 Avem surori, sot si sotie, mama si fiica😊 .

Angajam persoane cu (diz)abilitati. Pentru ca ne intereseaza doar competentele.

Ne urmam visele. Am avut colegi care au vrut sa fie Country Manager si care au deschis operatiunile Lugera in alte tari. Sau care au vrut sa deschida noi linii de business. Sau care si-au dorit o perioada sabatica inca de pe vremea cand despre ani sabatici nu se vorbea la noi.
Facem farse. Multe. Evident, toate bune. Nimeni nu este scutit, nici macar Country Manager-ul. Ba da, clientii si candidatii. Deocamdata😊

Avem animale la birou. Caini si pisici. Ai nostri si cativa de adoptat. Daca sunteti in cautare de partener patruped, dati un semn.
Ne place ce facem. Nu este usor nici sa gestionezi cariera cuiva, nici sa ii calculezi salariul, avem si noi cateodata si candidati si clienti nemultumiti. Dar, la finalul zilei, inchidem calculatorul zambind.

Daca vrei sa ni te alaturi, da-ne un semn la hr@lugera.ro. As vrea sa ne  cunoastem:)

 

bursa
WhatsApp Logo