CHECK IN la JOBUL PERFECT cu Mădălina- Gabriela Jumolea

 In

Nu știu ce e perfecțiunea, nu am cunoscut-o dar am auzit despre ea și nu vești foarte bune. Unii au avut curajul să afirme că ea nu există, eu am avut curajul să o inventez. M-am gândit la o doză de optimism la care am adăugat niște vise schițate fabulos în minte și in suflet, iar apoi am presărat periodic un strop de educație și unul de curaj și am fost cam generoasă, recunosc.

,, Vise, nu-i așa? “, aceasta era replica profesorului de mate când, de multe ori mă surprindea… visând. Totuși, parcă nimic nu se compară cu un vis interzis, nu-i așa? Lucrurile acestea mi-au animat cei mai frumoși ani din viață, copilaria.  Chiar dacă ele aparent par inocente și lipsite de sens, au reușit, de fapt, să îmi redea încrederea că se poate și mereu se poate dacă proiecția gandurilor tale este o concurență serioasă în fața Universului.  

Jobul perfect nu am de gand să îl inventez doar pentru că el se ascunde sau mă privește de undeva cu ignoranță, dar am de gând să îi surâd. Cu ce? Pai, stiu că sunt o persoană open mind care vede din experiența de la fast-food calea perfectă de a cunoaște munca reală, apoi trece la următorul nivel și se lasă pierdută printre zecile de sarcini pe care are să le ducă la sfărșit până a doua zi și programul tocmai s-a încheiat, care participă obsesiv la tot felul de programe profesionale, care se oferă voluntar și face toate lucrurile acestea din inimă, pentru că le simte. Jobul perfect nu este tărâmul minunilor ci al eforturilor, pentru că este jobul perfect și are pretenții. El vrea oameni valoroși, entuziaști și conștienți. Este acel gen de job cu standarde ridicate, unde angajații își pun în valoare experințele banale din care au învățat lucruri uimitoare, este jobul care îl face pe om să se simtă mare iar apoi atât de mic pentru că asta e, toată viața învățăm. Flirtează cu emoțiile tale, te transformă într-o persoană dedicată și pasionată și te recompensează peste măsura așteptrilor tale… pentru că este jobul perfect.              Iar eu? Eu mă supun voluntar pentru că proiecția gândurilor și visurilor mele a prins contur , pentru că simt că am câștigat în fața Universului care meru parcă era împotriva mea și pentru că fac ceea ce mereu mi-am dorit.  Pur și simplu e JOBUL PERFECT! Intru în febra responsbilităților, savurez fiecare moment alături de oameni grozavi, mă detașez de realitate gândindu-mă cât de specială e fiecare zi pentru simplul fapt ca ma aflu acolo și că am forțele necesare pentru a face lucruri utile ,iar apoi,  din când în când, un CHECK IN la JOBUL PERFECT. 

Ce zici? Îndrăznești?

Mădălina- Gabriela Jumolea

WhatsApp Logo