CHECK-IN LA JOBUL PERFECT cu Alexa Loretta Parmanand

 In

Nu am intarziat vreodata la job si nu cred ca o voi face vreodată, probabil pentru ca imi place mult atat ceea ce fac, cat si atmosfera de acolo. Sper ca aglomerația acestei zile de luni să nu ma facă să fisurez zidul punctualitatii ce ma înconjoară. Abia așteptăm să se termine acest weekend, pentru a mă putea întoarce la muncă. Cred că asta înseamnă că am jobul perfect.

În drumul meu mă gândesc dacă să îmi dau check-in acum sau când ajung acolo. Cred ca toți prietenii mei de pe Facebook merită să afle, asta dacă nu au aflat din celelalte 136 de check-inuri, ca am jobul perfect si o priveliște grozavă si ca ziua de luni pentru mine reprezintă încântare.

Am decis să îmi dau check-in când voi ajunge, asa voi putea posta si o poza cu priveliștea de la etajul 9 al clădirii în care lucrez, priveliște de care ma pot bucura linistita din biroul meu.Între timp voi savura cafeaua parfumata pe care Laura, manager al departamentului de resurse umane, o pregateste cu drag in fiecare dimineață.

Să fii brand manager nu este un job destinat oricui, dar se pare ca mie mi s-a potrivit excelent. Probabil am jobul perfect pentru ca lucrez în condiții excelente, echipa este minunata, toți fiind amabili si veseli asa cum nu des întâlnești, domeniul în care activez este creativ si in permananta schimbare si dezvoltare, motivatia este pe măsură, iar ascensorul pe care îl iau in fiecare dimineată este întotdeauna plin de muzica buna, oameni deschisi si miros de ciocolată.

Acum, aflandu-mă pe scaunul confortabil din biroul meu colorat, savurand vestita cafea a Laurei, voi începe să imi organizez activitățile de astazi, începând cu cele mai usoare, pentru a fi cât mai eficientă. Iar important pentru a avea un job perfect este sa faci totul cu pasiune, sa gasesti ce ti se potriveste si sa te alimentezi din satisfactia propriei munci. Să nu uit, am un check-in in asteptare.

Alexa Loretta checked in at Pipera Business Tower:

#checkinlajobulperfect

WhatsApp Logo