Din rutina oamenilor de succes

mm

 

Sa ajungi un om de succes! Fiecare dintre noi se vede, cel putin in adancul sufletului, stralucind pe Browadway!  Sau, daca nu pe Brodway, macar intr-un job care sa te aduca cat mai aproape de Broadway.

Si pentru ca tot am deschis subiectul, hai sa vedem daca ce spun si ce fac oamenii de success iti este 100% pe plac:

1. Au obiceiuri aparent stranii

Probabil ca ai mai auzit de unii sau de altii, unora le vin idei in somn, altora doar atunci cand nu dorm o perioada mai lunga de timp… Unii prefera sa fie singuri in procesul de creatie, altii asculta muzica la maximum, unii nu lucreaza decat in perfecta ordine, pe cand altii stiu, in dezordinea din camera, unde este fiecare mic lucru.

Edison si Eliade spe exemplu sunt cunoscuti pentru cat de putin dormeau, iar lui Beethoven ii veneau cele mai bune idei…in baie.

2. Sunt pozitivi

Sau cel putin incearca sa nu isi piarda timpul in discutii despre cum nu se poate sau de ce nu ar trebui sa incerci.

3. Cred in sine

Fiecare dintre noi viseaza sau percepe lucrurile intr-o maniera proprie. Si, totusi, ti s-a intamplat probabil sa auzi de “vise care s-au naruit” si de aceleasi vise pe care altcineva a construit o poveste de succes. Aceasta pentru ca oamenii de succes au marea capacitate de a privi lucrurile prin ochii unui incepator, de fiecare data, ca pe o noua oportunitate.

4. Accepta criticile

Oamenii de succes sunt deschisi si accepta feedback-ul sincer dintr-un  singur motiv: vor sa isi imbunatateasca abilitatile.

5. Stiu cum arata succesul

Il vad, il stiu si ti-l pot descrie in cele mai mici detalii, chiar daca nu au ajuns inca acolo.

6. Sunt modesti si darnici

Nu au nevoie sa se laude, sa spuna cat sunt de buni si de valorosi si nu ezita sa daruiasca ori de cate ori au ocazia.

7. Iubesc ceea ce fac

Pur si simplu, pentru ca nu cunosc alta cale!

8. Isi urmeaza inima

Indiferent de ceea ce le vor spune ceilalti, raman fideli lucrurilor pe care le stiu, le spun, le vor. Si nu au nicio problema sa rada de ei insisi, sa ceara ajutor atunci cand au nevoie, sa viseze cu indrazneala, sa iasa din zona de confort.

Si totusi… Dincolo de toate acestea… Cum ajungi un om de succes? Nu am retete la cheie insa am cateva sfaturi care te-ar putea ajuta. Le poti citi aici!

Monica Dona

PR Manager

Cum scapi de emotiile din timpul interviurilor?
WhatsApp Logo