#AskaRecruiter | Nicolae David

Te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele acestora. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde!

Recunoastem ca am inceput seria #AskaRecruiter cu o usoara teama. Ne-am gandit ca intrebarile pot deveni mult prea personale de la un anumit punct, iar feedback-ul nu va fi tocmai cum ne-am fi asteptat noi, dar nu aveam idee ce surpriza ne asteapta 😊. Cu laptopul in brate si un caiet pentru notite ne-am indreptat spre departamentul de Űber-Happy Recruiters, dar Nicolae (sau Nic, cum ii spunem noi) nu este….ok, poate a intervenit o intalnire in programul lui. We were totally wrong! Nic ne astepta cu nelipsita cafea de dimineata, boost-ul lui de energie la inceputul fiecarei zile.
A urmat o discutie relaxanta in care am descoperit un om care zambeste mult si munceste si mai mult. Energia lui se incadreaza fix in peisajul Lugera si e imposibil sa nu-i molipseasca si pe ceilalti.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera?  

M-am alaturat echipei Lugera anul trecut in august….inca un pic si urmeaza sa-mi sarbatoresc primul an. Decizia mea de a veni aici a fost, in primul rand, datorita nisei pe care se axeaza, recrutare in domeniul IT. Avand experienta acumulata in recrutare in domeniul tehnic si fiind un geek, mi-am dat seama destul repede ca asta imi doresc sa fac 100% din timpul meu.  Recunosc ca m-au convins si oamenii calzi din cadrul echipei pe care am avut ocazia sa-i cunosc inca de la primele intalniri.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Ei bine…dupa cum spuneam mai devreme.. sunt un geek in adevaratul sens al cuvantului….un lucru greu de crezut pentru un absolvent de marketing. De mic am fost pasionat de IT si de tot ce inseamna tehnologie, gadget-uri, iar de 2 ani, am descoperit o noua pasiune: construiesc drone de racing (and crash them a lot). Am reusit sa construiesc drone ce depasesc 130 km/h, incercand in acelasi timp sa micsorez greutatea.

Cover drone

 

 

 

 

 

 

 

 

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Sfarsitul zilei ma prinde, de cele mai multe ori, intr-o situatie asemanatoare: asezat comod intr-un fotoliu citind diverse articole de tehnologie sau incerc sa vizionez un serial (Hannibal, Breaking Bad, Game of Thrones – se pare ca m-as asemana cu Tyrion Lannister) . Daca nu se intampla asta, este posibil sa fiu pe terenul de tenis sau in parc, crashing drones :).

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

Cred ca cel mai amuzat lucru pe care l-am vazut in ultimul timp a fost legat de o pisica (no cats video though!) Eram intr-un magazine si la casa era o coada imensa, iar o doamna din fata mea avea in brata o pisica mica (aparent simpatica). La un moment dat, pisica s-a speriat si a sarit pe un domn care se afla in fata. Domnul s-a speriat, nu stia ce s-a intamplat,  si a inceput sa tipe si sa incerce sa convinga pisica sa sara de pe el. Intr-un final, pisica a sarit de pe el, insa nu jos, ci pe o alta persoana.

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Cred ca ultima poza postata a fost una din vacanta acum cateva saptamani din Cipru. Apropo…daca alegeti destinatia Cipru, nu trebuie sa ratati plaja din Ayia Napa.

Apus_Cipru

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Imi place ca pot sa mixez pasiunea mea pentru tehnologie cu pasiunea pentru recrutare. Fac parte dintre cei norocosi care pleaca din casa cu zambetul pe buze la gandul ca ajunge la o echipa si la un job care-l provoaca constant. Daca ar fi sa ma pun o zi in pantofii unuia dintre colegii mei, as alege departamentul de Sales sau Marketing, pentru dinamism, provocari zilnice si o doza de nebunie.

Work

7/ Cine si ce te inspira?

Cred ca o persoana care ma inspira este Elon Musk. Un antreprenor, care isi pune obiective indraznete, obiective pe care altii nu cred ca pot fi indeplinite.  Pana acum, a reusit sa indeplineasca cam tot ce si-a propus si a reusit sa schimbe lumea. Electric Cars, Autonomous driving, Gigafactory, SpaceX, Solar Panels, Need I say more? Urmeaza Hyperloop, Boring Company (ce promite sa schimbe transportul in comun) Neuralink. Toate au potential sa redefineasca toate conceptele pe care le cunoastem.

8/ Cat de norocos/norocoasa esti si de ce?  

Consider ca norocul ti-l cronstruiesti singur. Nu ma consider o persoana norocoasa, insa, in anumite momente trebuie sa recunosc ca am luat anumite decizii care au avut un final neasteptat (de bun).

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

Home Alone. Astazi lucrez de acasa  (Lugera benefits).

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

WhatsApp Logo