#AskaRecruiter | Madalina Nicolae

In fiecare luna, te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! Urmatoarea pe lista intervievatilor este Madalina Nicolae, una dintre cele mai zambitoare chipuri de la etajul patru, si cea care va asteapta, pe 30 octombrie, la seminarul din seria Meet Your Recruiter.

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?  

Sunt in echipa Lugera – The People Republic de noua luni. Relatia mea cu recrutarea a inceput inca din primul an de facultate, petrecand trei ani in asociatia PRIME Romania – cea mai frumoasa experienta studenteasca, pe care o recomand din tot sufletul. By the way, in perioada asta sunt inscrierile, asa ca, daca exista studenti care citesc asta, go for it!

Am avut norocul sa am mereu colegi extraordinari si asta nu s-a schimbat nici aici. Suntem ca o familie, cum spun eu in pauza de masa… cand mai fur din mancarea colegilor. 😊

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Clar preferintele mele gastronomice (reneg existenta cepei si a usturoiului), un aspect care ridica foarte multe semne de intrebare si sprancene. 😊 Si pentru ca nu imi place sa ma laud, dar vreau totusi sa aveti parte de pareri complet obiective, va las cateva raspunsuri pe care le-am primit de la oameni-cheie din viata mea si pe care sigur nu le gasiti in CV:

„Esti super-mamoasa cu gasca de prieteni si cu toti apropiatii!”

„Ai mereu o atitudine pozitiva!”

„… si, pe langa dragostea pentru gastronomie, ar mai fi faptul ca nu prea zici NU la chestii, incerci foarte multe lucruri.”

„faptul ca stii sa asculti, nu iei decizii pripite si esti cerebrala.”

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Zilele astea nu prea ma relaxez. Intre teste pentru scoala de soferi, inceperea cursurilor la master si incercarea unei vieti sociale, mi se intampla sa mai lucrez la vocabularul meu pe freerice.com, pe care va sfatuiesc sa il utilizati. Pentru fiecare cuvant bifat, ai posibilitatea sa donezi celor nevoiasi cate 10 graunte de orez prin World Food Programme. 😊

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

Acum cateva saptamani am venit cu o camasa noua, careia uitasem sa ii tai eticheta. Norocul meu a fost ca eticheta a ramas pe interior. Ce-i drept, mi s-a parut mie ca ma zgarie ceva pe spate la un moment dat, dar am pus-o pe seama frigului. 😊

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Ultima fotografie pe care am postat-o pe Facebook o infatiseaza pe bunica mea intinzand o foaie de placinta. E una dintre cele mai reprezentative imagini pentru copilaria mea si timpul petrecut alaturi de ea.

Mai nou folosesc Facebook pentru noutati, Instagram pentru placerile mele vizuale si LinkedIn pentru dezvoltarea profesionala si work, work, work.

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Haha, tot timpul spun ca eu m-am nascut sa recrutez si sa fiu blonda. 😊 Am ajuns la concluziile astea cam in acelasi timp. E un job superb: cunosti oameni noi in fiecare zi, esti in continua dezvoltare si ajuti. Constant, zi de zi.

7/ Cine si ce te inspira?

Ma simt inspirata de momente si oameni. Ma inspira oamenii puternici, momentele de cumpana si situatiile limita. Aici am invatat sa fiu mai organizata, mai temperata, dar si mai curajoasa. Pe aceasta cale le multumesc Corinei (aka #CeaMaiBunaSefaDinLume) si gastii de verisoare (Anquis, Dobrica, Dumi, Banuta) pentru sfaturi si muulta rabdare.

8/ Cat de norocos/norocoasa esti si de ce?  

#FeelingBlessed right now… ma bucur si am alaturi de mine oameni minunati, colegi fantastici si o familie unita. In orice altceva, cred cu tarie ca norocul si-l face fiecare cu mana sa si ca totul depinde de ce decizii iei in anumite momente.

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

The Curios Case of Benjamin Button! Mi-am inceput ziua simtindu-ma de 80 de ani, dar o termin ca la 16. Ca sa explic analogia, in loc sa imbatranesc la birou, intineresc. 😊

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

As face un program, ca fiecare coleg, pe rand, sa aleaga o piesa cu care sa incepem dimineata. Cand o sa fie randul meu, o sa auziti melodia lui Mr. Probz…

 … pentru diminetile acestea de toamna-iarna. 😊

 

 

WhatsApp Logo