Temp Staffing District

Colaborarea cu Lugera pentru servicii de muncă temporară înseamnă pentru tine soluții flexibile și eficiente din punct de vedere costuri și, în același timp, rezultate excelente.

Vizitează Temp Staffing District în perioadele de vârf (atât pentru domeniul producție, cât și pentru servicii), atunci când trebuie să acoperi urgent anumite posturi (înlocuiri de personal sau poziții specializate) sau atunci când organizația ta trebuie să păstreze cheltuielile sub control sau este necesară menținerea unui număr limitat de angajați permanenți.

Prin Lugera Temp Staffing District te vom ajuta să gestionezi recrutarea, înregistrarea, administrarea de personal, instruirea SSM și alte aspecte legate de personal.

Consultanții Lugera vor gestiona întregul proces de administrare de personal: redactarea și semnarea contractelor de muncă, înregistrarea în REVISAL, înregistrarea modificărilor din contract, analize medicale, protecția muncii, calcul salarial, raportare și plata asigurărilor, salariilor și taxelor, furnizând toate documentele solicitate de angajații temporari, precum și raportarile periodice.