Human Capital City

Capitalul Uman este principala resursă Lugera pe care ți-o putem pune la dispoziție. Vei găsi aici cei mai veseli, deschiși, zâmbitori și entuziaști cetățeni Lugera cu care îți va face plăcere să colaborezi. 

Permanent Staffing District 

Atunci când ești în căutarea celor mai buni candidați pentru compania ta, te poți baza pe un partener de încredere, Lugera. Beneficiezi astfel de experiența de peste 15 ani în executive search, recrutare, selecție și recrutare de masă. Află mai multe detalii aici

Temp Staffing District  Indiferent de perioada de timp pentru care ai nevoie de un nou membru în echipa ta, lasă totul în seama noastră.  Află mai multe aici.

Payroll District – Găsim împreună cele mai bune soluții de calcul salarial & administrare de personal pentru ca tu să beneficiezi de timp, precizie și punctualitate și pentru a-ți reduce la minimum riscurile. Peste 20.000 de fluturași de salariu sunt procesați lunar de către Consultanții Lugera pentru mai mult de 200 de companii, care au fost găzduite deja cu succes în acest district. Află mai multe detalii aici.

HR Consultancy District  – Vino în acest district plin de atracții pentru organizația ta, pentru a beneficia de avantajele prezentate de Consultanții Lugera: o uriașă și incredibilă bază de date de CV-uri (apropiindu-se de 1.000.000 de CV-uri în întreaga Republică), și alte extra-servicii de HR pe care le poți vizita pe Assessment Center Avenue, Salary Benchmarking Avenue sau Training Avenue. Află mai multe detalii aici.