HR Consultancy District

Atunci când ai nevoie de analiza în profunzime a serviciilor de HR, diagnostic precis și suport pentru problemele de HR cu care te confrunți, consultanții Lugera îți stau cu plăcere la dispoziție. 

Assessment Center – Uneori ai nevoie de instrumente de evaluare mai complexe sau, poate, de un punct de vedere extern care să te ajute să iei o decizie de angajare sau promovare, îți stăm la dispoziție cu soluția potrivită. 

Salary Benchmarking  – Consultanții noștri pot realiza studii salariale care să îți ofere informații corecte și complete despre nivelele salariale din industria ta, pentru a putea vedea unde te poziționezi pe piață visavis de competiție. Acest instrument te va ajuta să stabilești salarii competitive pentru atragerea celor mai buni candidați din piață, dar și pentru motivarea angajaților interni. 

Training Avenue– specialiștii din organizația ta pot avea acces la cele mai bune practici și cunoștințe temeinice din domeniul resurselor umane. Consultanții Lugera pot furniza sesiuni de training sau workshop-uri pentru specialiștii interni de HR pe subiecte precum: management eficient, customer care, soft skills, cele mai bune practici de recrutare și headhunting și multe altele. Pentru maimulte detalii, scrie-ne! 

Downsizing & Outplacement – Când este absolut necesar să reduci numărul angajaților, serviciile de Downsizing și Outplacement te pot ajuta să diminuezi impactul negativ al acestei acțiuni asupra organizației tale și asupra foștilor angajați. Construim împreună cu beneficiarii acestui serviciu un parteneriat solid oferind informații corecte privitoare la piața muncii, cursuri de prezentare sau redactare a CV-uluui, precum și suport pentru identificarea de oportunități pe piața muncii. 

Când ești nevoit să reduci numărul angajaților, ai nevoie de experiență și competențe suplimentare, tratament corect pentru toți și fiecare dintre angajjații disponibilizați, dar și pentru cei care rămân în cadru organizației, precum și menținerea imaginii companiei în piață. Vei ști cum să gestionezi perfect toate aceste schimbări. Pe lângă toate acestea, te putem ajuta în colecatarea de informații, furnizarea de servicii de consiliere în carieră si reorientare profesională, identificarea de oportunități profesionale și intervievarea angajaților disponibilizați.

Dacă esti interesat de acest serviciu, cere mai multe detalii la adresa lugerarepublic@lugera.com