Drepturile cetățeanului

În Lugera - The People Republic totul are legatură cu oamenii! Cu oamenii săi, laolaltă într-o REPUBLICĂ a bucuriei, unde DA are o simbolistică profundă, autentică!

Iar în calitate de cetățean Lugera drepturile tale sunt respectate și garantate pe deplin. Iată care sunt acestea:

-  Dreptul asupra proprietatilor tale: Talent, Entuziasm, Experiență, Eficiență.

-  Dreptul de a fi tratat cu RESPECT, egalitate totală în termeni de apreciere și importanță. Toti cetățenii - clienți, colegi, furnizori, colaboratori, manageri, subordonați, angajați temporari, CEOs sau CFOs – sunt la fel de importanți pentru noi și beneficiază de întregul nostru respect, dedicare și sprijin.

- Dreptul de a fi din ce în ce mai bun și de a performa la capacitatea ta maximă. Aceasta pentru că Lugera -The People Republic are legatură cu fiecare dintre noi și încercarea noastră de a face lucrurile din ce în ce mai bine, de fiecare dată!

- Dreptul de a fi permanent informat în legătură cu oportunitățile deschise și consiliat în legatură cu cele mai bune modalități prin care poți beneficia de acestea.  Dacă ești interest să afli noutăți  abonează-te la newsletter-ul Lugera!

- Dreptul la a-ți exprima convingerile – Feedback-ul tău este esențial pentru noi!

- Dreptul la sfaturi de business extraordinare: consilierii noștri știu de fiecare dată cum să își folosească experiența și să își adapteze sfaturile la specificul și nevoile afacerii tale.

- Dreptul la performanță: Acum te poți concentra pe activitatea ta de bază, folosindu-ți resursele la potențial maxim – oameni, buget, timp. Noi ne putem ocupa de restul!

- Dreptul la un mediu de lucru și afaceri plin de zâmbete: Afacerile se pot face relaxat și cu zambetul pe buze, iar noi știm cel mai bine cum să facem acest lucru, în fiecare zi de lucru în Lugera – The People Republic!

- Dreptul la a creste într-un mediu de business pozitiv: având susținerea consilierilor Lugera, vei vedea cum afacerea va continua să înflorească.

- Dreptul de a colabora cu o echipă entuziastă: suntem mereu aici pentru tine, împartașindu-ți entuziasmul pentru afacerea ta. Vino alături de noi într-o călătorie în lumea minunată a posibilităților!

- Dreptul la o abordare nonconformistă: gândim și acționăm într-o manieră nonconformistă, aducând o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce facem.  Și DA! Investim toată pasiunea și exuberanța într-un loc care conduce mediul de afaceri departe în viitor!