Broker City

În Lugera, The people Republlic putem oferi servicii profesionale de intermediere financiară pentru toti cetățenii noștri.  Acționând ca Broker, putem să intermediem pentru organizația ta diverse servicii financiare precum:

  • servicii financiare pentru persoane fizice
  • vanzari de carduri & credite
  • intermedierea de imprumuturi

Experiența noastră alături de jucători importanți din industria financiară ne permite să livrăm servicii de brokeraj de calitate pentru vânzarea de carduri și împrumuturi.

În același timp, poți beneficia de suportul forței noastre de vânzări directe, instruită și gestionată de Lugera. Opțional, putem prelua întreaga forță de vânzări a organizației tale și ne putem ocupa de gestionarea ei în întregime. Serviciile pe care le asigurăm includ managementul de call center pentru furnizarea de servicii financiare precum Credit prin telefon sau Suport pentru generarea de leaduri de vânzări.

Solicită Consultanților Lugera informații suplimentare despre serviciile de brokeraj la adresa office@lugera.ro

Ai putea lua în considerare o scurtă vizită și prin Outsourced Services City, așa cum au facut anterior multe alte organizații care beneficiază de pachete competitive de servicii (atât de brokeraj, cât și pentru externalizare altor servicii).