Toamna in stil bavarez la Sibiu

mm

Sibiul are potentialul sa devina orasul de suflet al fiecarui calator care-i strabate stradutele, fiind atractia turistilor care viziteaza sudul Transilvaniei. Cu o istorie care incepe undeva in 1191, Sibiul este locul in care te duci sa-ti descarci energiile negative, sa te plimbi la ceas de seara sau sa te distrezi.
 

 

Lasand deoparte frumusetea orasului si atractiile turistice pe care le vizitezi la picior, Sibiul are o atmosfera aparte, oamenii sunt senini si calmi si orasul iti imprima un zambet bland pe chip. Pe de alta parte, sibienii, oameni faini si pusi pe distractie, gazduiesc si un mare festival de bere, CibinFest, Oktobarfest pe romaneschte, cum se autointituleaza ajuns deja la a treia editie.

Sibiul imbraca haina luminoasa de sarbatoare si pune la dispozitia vizitatorilor hectolitri de bere, cel mai mare parc de distractii in aer liber din Romania, dar si mancaruri din cele mai gustoase.

Pe langa festivalul nemtesc pus pe distractie romaneasca, cortul din Piata Mare va gazdui si 22 expozanti de toamna, gata sa va scape de nostalgia verii.

Daca nu stiati unde sa mergeti la finalul lunii septembrie, iata o optiune atractiva!

Si pentru ca nu e nevoie sa iti incarcati memoria si timpul cu cautarea cazarii, Lugera Travel ti-a pregatit o oferta de nerefuzat: 2 nopti de cazare in camera dubla pentru 2 persoane, mic dejun, un cadou surpriza si toate taxele la pretul de 94 EUR. Mai poti opta si pentru pachetul Food & Fun in valoare 15 euro.

* Pachetul Food & Fun include 2 bauturi la alegere (bere, racoritoare, apa minerala), 1 platou cu preparate la gratar asortate si garnitura si 1 day pass pentru aparatele din parcul de distractie.

Pachetele sunt valabile exclusiv la Hotel Ibis Sibiu, in perioada 26.09 – 29.09.2013, pentru rezervari cu minim 2 zile in avans. 

 
Lugera Travel
Dana Ilie / 0725151312 / dana.ilie@lugera.ro
Adrian Luchian / 0726444890 / adrian.luchian@lugera.ro
 
Cu bine,
Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro
 
Sursa foto: turismin.ro
WhatsApp Logo