Programul de Talentship Lugera: „O lume in care intri crezand ca vrei HR devine o lume in care stii ca vrei HR”

mm

Intreaga experienta a Intershipului in Lugera, continuata apoi ca parte a echipei de Recrutare a fost una plina de emotii care m-au construit  caramida cu caramida si m-au transformat in Chirazof-ul lugerac de acum. Mai mult decat imaginea si statutul companiei pe piata, am fost atrasa si impresionata de echipa din care am continuat sa fac parte de la intrarea pe taramul Lugera.

Faptul ca am trecut si prin experienta rebranding-ului, la care am participat activ, impartasind toate trairile companiei in plina schimbare, m-au facut sa devin un membru devotat al familiei lugerace.

Ce pot sa va mai spun? O companie care nu se teme de nimic, imbratiseaza schimbarea, infrunta orice provocare cu profesionalism, care nu uita niciodata ca „work should and can be fun” nu poate fi decat un mediu propice pentru orice novice curios, dezinhibat, deschis  si dornic de dezvoltare continua, atat a sa, cat si a celorlati.

Pentru mine a fost prima experienta atat din prisma unui Trainee in programul de Talentship, cat si din cea a primului job si tot ce pot spune este ca am luat cea mai buna decizie pentru mine  si viitorul carierei mele – this is my place to be and to grow!

Semnat

Lugeracul Chirazof – Recruitment Assistant

 
WhatsApp Logo