Oamenii pe care nu-i vrei in preajma ta

mm

Orice persoana cu care intram in contact ne influenteaza existenta.

Sunt oamenii aceia misteriosi, energici, frumosi si imprevizibili si mai sunt ceilalti, cei toxici, cei care nu fac decat sa imprastie energie negativa lumii. Pentru o viata cat mai buna, este nevoie sa ne inconjuram de oamenii cei mai buni 🙂 Oamenii puternici sunt constienti de alegerile pe care le fac, atunci cand aleg mediul si oamenii care-l populeaza si ii evita pe cei care ii “consuma” si care isi indreapta energia spre partile negative ale vietii.

Elitedaily a facut un top 10 al oamenilor toxici. Iata-i!

1.       Laudarosii

Cei care vor mereu sa iasa-n evidenta sunt cei care compenseaza lipsurile si incearca sa dovedeasca ca au valoare. Din pacate, cam atat valoreaza. Incercarea de a-i face pe ceilalti invidiosi este o pierdere de timp, chiar daca unii se simt bine pe moment facandu-i pe ceilalti sa se simta prost.

2.       Oamenii care nu sunt inteligenti

Nu cei care sunt nu pot fi ajutati, ci cei care sunt prosti din cauza egoului, ignorantei voluntare si a autosuficientei. Exista multi oameni care au luat decizii gresite si pe care le repeta aproape ca un ritual, fara sa fi invatat nimic din asta.

3.       Lipitorile

Cu totii am avut un prieten care avea mereu probleme cu banii si se bucura sa primeasca. Ideea nu este sa nu ne ajutam prietenii la nevoie si sa le platim noi uneori biletul la film, ci sa ii evitam pe cei care sunt confortabili in situatia asta si nu fac niciun efort pentru a o imbunatati.

4.       Lenesii

Lenea este o boala, dar este foarte contagioasa. Oamenii lenesi au o putere ciudata de a-i face si pe ceilalti lenesi. Cu cat stai mai mult in preajma acestui tip de persoane, cu atat iti va scadea productivitatea si bucuria generala de a face ceva…

5.       Toti oamenii care cred in zicala “traiesti doar o data”/ #YOLO (You Only Live Once)

Aceasta zicala a fost luata si rastalmacita si astazi inseamna sa nu-ti pese de ziua de maine, sa traiesti fara reguli, sa bei si sa mergi la petreceri fara nicio grija, adica sa faci multe lucruri destul de inutile. Petrecerile-s bune, dar pastrand un echilibru. “Traiesti doar o data” inseamna sa iti petreci timpul cu un scop, sa cauti lucrurile care te implinesc. Adica ai doar o sansa, n-o da in bara.

6.       Cei carora le place sa se auda vorbind

Cei care vorbesc mult, fac putin. Cei puternici nu simt nevoia sa vorbeasca despre lucrurile pe care le fac, faptele si actiunile vorbesc de la sine.

7.       Cei constant deprimati

Nu cei cu probleme adevarate, ci cei care se comporta asa. Cunoastem cu totii oamenii care se autocompatimesc, care vorbesc fara oprire despre viata grea pe care o au si ghinionul pe care-l poarta. Daca viata lor e asa, de cele mai multe ori vina le apartine si nu vor sa faca nimic sa schimbe situatia.

8.       Cei care nu ies din zona de confort

Cei pe care-i intalim sunt parte din calatoria noastra. N-am vrea sa fie una plictisitoare, ci una presarata cu aventuri. Daca vrei sa iesi constant din zona de confort, atunci nu sta alaturi de cei care refuza sa faca acest lucru.

9.       Cei care nu viseaza

Cei care nu viseaza, nu traiesc. Viata este despre increderea ca maine va fi mai bine pentru toata lumea. Umanitatea vine odata cu aceste vise si sperante. “Nevisatorii” sunt cei care isi vor da silinta sa-ti demonstreze ca un vis ramane un vis.

10.   Cei care nu cred

Mai rau decat cei care nu viseaza sunt cei care viseaza, dar cred cu tarie ca nu pot transforma visele in realitate Cei care nu cred in ei insisi sau in viata, in general. Aia sunt singuraticii, cei care exista, dar nu fac lucrurile sa se intample. Traiesc intr-o lume trista si gri, unde nu sunt stapani pe vietile lor. Merg cu flow-ul, nu cauta niciun fel de succes, nu se schimba. Nu te poti baza sa fie alaturi de tine cand ai nevoie, daca nu cred in ei insisi, cu siguranta nu pot crede in tine.

Cu bine,

Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro

Foto: http://l2.yimg.com/

WhatsApp Logo