Maribor – Jurnal de bord pentru pasionati de ski & co

mm

Ziua 1:

To do list cu putin inainte de miezul noptii: clapari, skiuri, bete, all checked and good to go. Restul, doar detalii. Must: sesiune de midnight call – ultimele maruntisuri pentru plecarea de a doua zi! Accesorii extra: cateva ore de somn!

Ziua 2:

Pe principiul The early bird catches the worm!, inarmati cu GPS, plecam cu noaptea in cap pe varianta aparent mai scurta: Serbia, Croatia si apoi Slovenia, la Maribor.

Lectii invatate pe drum:

1. Sa nu te increzi niciodata 100% intr-un GPS, mai ales cand iti recomanda scurtaturi! Desi, daca esti pregatit pentru aventura, probabil ca nu ti-ar strica putina adrenalina!

2. Chiar daca declari pe propria-ti raspundere ca nu esti rus, la partie vei avea nevoie de o slibovita. Ne-am conformat obiceiului croat si am acceptat oferta, desi era cam de dimineata, daca ma intrebati pe mine.

3. Cea mai buna mancare dupa un sezon la ski in Slovenia se mananca in Serbia.

Din ziua 3 dis de dimineata:

Incepe nebunia! Zlata Lisica (Cupa Mondiala la Ski Alpin, Golden Fox) incepe in doar cateva zile! Pana atunci partia e a noastra!

Iar oferta este mai mult decat generoasa: ski pass-uri avantajoase pe zeci de kilometri de partie pentru toate gusturile si performantele, o partie perfecta cu zapada intretinuta peste tot, inclusiv prin padure, niciun pic de gheata, cate un telescaun sau teleski aproape la fiecare cotitura, cat sa iti faca experienta nu placuta, ci magica! Slovenia intra cu siguranta in topul meu 5 locuri und merita sa mergi la ski!

Sosire partie muntii Pohorje

Panorama Maribor

Lunch and dinner: obsesie cu pizza, paste si panna cotta, dintr-o comoditate pe care doar partia poate sa o explice! De notat la nice try: supa de vita cu taitei din clatite, pizza cu smantana si ….la must try dupa ski in Slovenia: Serbia, despre care o sa va povestesc insa intr-un material separat!

Intre timp, nu uitati: pentru oferte personalizate, circuite, calatorii corporate sau vacante cu familia, puteti contacta oricand agentia de turism LUGERA TRAVEL.
dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20.

Monica Dona

WhatsApp Logo