In 2011 era intern, in 2013 este Consultant in departamentul de Recrutare, Cristina Constantin

mm

Experienta mea de Lugerac incepe in luna martie, an 2011. Cu ochi sfiosi si multe emotii am inceput prima zi din programul de internship, primul training HR, primul CV introdus in baza noastra de date cu candidati.

Au urmat sase luni frumoase, timp in care am invatat practic ce inseamna un proces de recrutare si selectie, de la introducerea CV-urilor, ofertare telefonica si mentinerea legaturii cu candidatii pana la participarea la interviuri alaturi de un Super Consultant.

In cadrul programului de internship am muncit cu drag, m-am distrat, am invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa cu oameni frumosi, talentati, orientati catre obtinerea de rezultate outstanding, dezvoltare profesionala si personala continua.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

In ceea ce ma priveste, povestea are si o continuare, ramanand in echipa Lugera, initial pe o pozitie de Office Assistant, iar in prezent Consultant in echipa de Recrutare.  Pentru mine fiecare zi este o noua provocare, invat lucruri noi si cunosc oameni deosebiti.

Prin urmare, va propun si voua, tineri la inceput de drum, sa acceptati provocarea pe care v-o aducem in atentie, aceea de a face parte din Super Programul nostru de Talentship!

Mult succes!

Cu drag,

Cristina Constantin – Consultant in Departamentul de Recrutare munca temporara

Detalii despre aplicatii aici

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Adina Sasu Intern HR Lugera
WhatsApp Logo