Check-in la jobul perfect cu Mădălina Mihaela Şuhan

 In

Fiind studenta la Universitatea Ovidius din Constanta la specializarea Prelucrarea Petrolului si Petrochimie pot spune ca ma preocupa foarte mult viitorul meu si aspir la un job care ma stimuleaza din punct de vedere intelectual pentru a fi un om integru in toate privintele si pentru a ma realize prin forte proprii.

Jobul perfect pentru mine este acea “munca “ la care te duci in fiecare dimineata si petreci mai mult de jumatate dintr-o zi ,care te epuizeaza ,dar chiar si asa iti place foarte mult si iti aduce o multime de satisfactii .Meseria pentru un om este definitia lui din multe perspective ,ca fiind o fiinta sociala si responsabila. 

Tinand cont de faptul ca domeniul acesta ma reprezinta pe mine ca si persoana in corelatie cu abilitatile mele ,sunt nerabdatoare sa dau check-in la viitorul meu job perfect pentru a le arata si celorlalti ca unde exista dorinta ,ambitie si pasiune se reuseste in orice indiferent de cat de imposibil pare drumul la inceput . Aici intervine puterea dorintei si a vointei din fiecare dintre noi ,

In plus ,obtinerea unui job perfect iti poate aduce doar implinire spirituala ,incredere infinita in propria persoana ,multa fericire si chiar si multumirea ca tu doar faci ce iti place si mai esti si platit pentru asta ,practic nu muncesti nici macar o zi din viata ta !!!

In concluzie ,pot spune ca jobul perfect te formeaza ca individ in multe feluri ,scoate ce-i mai bun din tine ,pe parcurs iti descoperi si mai multe calitati ,te ajuta sa fii o persoana activa ,sociabila si foarte fericita pentru ca dupa foarte multa munca ,in sfarsit ….AI REUSIT !!!!! 

Mădălina Mihaela Şuhan 

 

WhatsApp Logo