#AskaRecruiter | Daniela Iusco

In fiecare luna, te invitam sa-i cunosti pe oamenii din Lugera – The People Republic, sa descoperi povestile lor si sa inveti din experientele lor. Ai o intrebare sau o curiozitate? Lasa-ne un comentariu si colegii nostri iti vor raspunde! Pentru prima data in seria #AskaRecruiter, dam legatura la Cluj, de unde Daniela Iusco ne povesteste despre inceputul sau petrecaret in Republica si… despre ea, maramuresanca pasionata de muzica. 😊

1/ De cat timp esti in echipa Lugera – The People Republic?  

Drumul meu Lugerac a inceput in urma cu 2 ani si 9 luni. Inca de la prima interactiune cu echipa Lugera – The People Republic Cluj, impactul a fost unul neobisnuit. Ar fi trebuit sa incep activitatea pe 10 martie, insa pe 7 martie primesc un telefon de la Branch Managerul de atunci, Bogdan (acum National Operations Manager) cu o invitatie care suna ceva de genul: „Hei, Dana! Noi sarbatorim fetele din echipa noastra maine, nu ai vrea sa ni te alaturi?”. Eu: „Pai inca nu sunt colega voastra oficial, dar foarte dragut din partea voastra sa ma chemati!”. A fost chiar neasteptat de frumos startul meu in Lugera. 😊 De atunci, tot sarbatoresc: clienti interesanti, proiecte diverse si foarte provocatoare.

2/ Care este cel mai interesant lucru despre tine pe care nu l-am putea afla din CV-ul tau?

Ar fi cateva lucruri pe care nu le-am pus in scris acolo, dar la care tin foarte mult. De exemplu, sunt maramuresanca si ma mandresc tare cu asta. Sau… porecla mea in Lugera este Profa (cred ca e de bine 😊). Si imi place foarte mult sa cant, intr-atat incat fac parte dintr-un cor de cam zece ani. 

3/ Cum reusesti sa te relaxezi la sfarsitul unei zile?

Sunt multe lucruri care ma ajuta sa ma relaxez si sa uit putin de task-urile zilnice. Imi place sa citesc, sa gasesc si sa incerc noi retete pentru un meniu sanatos, sa caut metode naturiste de a trata si preveni afectiuni.

De asemenea, ori de cate ori timpul liber imi permite, imi place sa ma alatur si sa ma implic in activitatile de voluntariat cu tinerii sau sa fac o plimbare in natura.

4/ Care a fost cel mai amuzant lucru care ti s-a intamplat in ultimul timp?

In interactiunea cu personalitati atat de diverse, candidati si clienti, cred ca in fiecare saptamana se intampla ceva funny. 😊

Imi amintesc de o situatie in care un candidat nu s-a prezentat la interviu si, recontactandu-l pentru a afla motivul si a-i propune eventual o reprogramare, mi-a comunicat ca si-a udat pantofii si nu poate veni. Era o zi ploioasa, intr-adevar… 😊

5/ Care este ultima ta poza publicata pe Facebook sau ultimul post?

Ultima poza este despre si cu Maramuresul meu drag! 😊

6/ Ce-ti place cel mai mult la job-ul tau?

Imi place sa reflectez, din timp in timp, la activitatea mea. Imi da energie sa ma gandesc, dincolo de clisee uzate, ca poate pentru un candidat, jobul pe care i l-am propus ii aduce mai multa satisfactie si dezvoltare profesionala si personala, ca am gasit match-ul potrivit candidat-angajator.

In egala masura, imi place diversitatea pozitiilor si a domeniilor de activitate, pentru care recrutez: inginerie, vanzari, HR, BPO/SSC si multe altele. Imi place sa vad clienti care s-au dezvoltat de la zero, cu primul om angajat de noi, care si-au deschis un nou sediu cu ajutorul nostru si faptul ca suntem parteneri in dezvoltarea business-ului.

Imi place ca nu mai stiu de mult ce inseamna „zona de confort”.

7/ Cine si ce te inspira?

Ma inspira oamenii pe care ii intalnesc si cartile sau articolele pe care le citesc.

Si pentru ca tot aici este vorba si despre oamenii din Lugera, nu pot sa nu mentionez cateva persoane dragi, molipsitoare prin dinamism, autodeterminare si bunatate. Shout-out catre trio-ul fostelor colege lugerace – Alina Metes, Beatrice Trif si Cecilia Gherle, si cei doi sefi, pe care mai degraba ii consider mentori – Bogdan Gabor si Catalina Bogdan.

8/ Cat de norocoasa esti si de ce?  

Nu cred in noroc. Cred insa ca prin fiecare decizie imi construiesc drumul, si asta inseamna o responsabilitate pe care incerc sa mi-o asum zilnic.

9/ Descrie-ti ziua de astazi folosindu-te de un nume de film.

Nu prea ma uit la filme, deseori adorm inca din primele minute. 😊) Mi-a placut insa filmul La vita e Bella, il recomand. Ca analogie pentru astazi, incerc sa transform o zi de razboi in ceva frumos si comic.

10/ Daca ai putea alege o melodie care sa se auda de fiecare data in birou, care ar fi aceea?

Un playlist cu muzica clasica, spre disperarea colegilor. 😊) De exemplu, Rapsodia romana de George Enescu.

WhatsApp Logo