Din pasiunea nemarginita pentru HR, Oana Irimia

mm

15 mai 2013, zi plina de bucurii si emotii, ziua in care planurile mele au inceput sa prinda viata, ca si intern. Dupa cateva dezamagiri profesionale am avut pentru prima oara oportunitatea sa fac ceea ce imi place si sa ma dezvolt ca viitor om de HR in compania Lugera.

Pe parcursul celor 6 luni, am imbinat teoria invatata pe bancile facultatii cu practica si m-am implicat in activitatea departamentului Administrare HR. Am elaborat documentele specifice acestui departament si am muncit cu drag alaturi de intreaga echipa pentru rezolvarea prompta a solicitarilor angajatilor companiei.

 

Lugera The People Republic

Talentship Lugera

Entuziasmul, dorinta de invatare continua si pasiunea nemarginita pentru HR au fost si sunt prietenii mei de nadejde, ce au contribuit la dezvoltarea mea. Acestora li s-au alaturat oamenii frumosi pe care i-am intalnit, oameni talentati si pasionati de ceea fac.

Astazi, lucrurile au evoluat, iar experienta de intern s-a transformat in experienta primului job de Office Assistant, o noua provocare pentru mine si un pas inainte in cariera mea.

Aceasta este povestea mea ca si intern in programul Talentship Lugera. Si tu poti adauga o fila in povestile Talentship, locul unde visele devin realitate, iar HR-ul este magia care ne aduce pe toti intr-un singur loc, la Lugera – The People Republic!

 

Cu drag,
Oana Irimia, Office Assistant

Detalii aplicatii: aici

WhatsApp Logo