Citate amuzante de la oameni celebri

mm

Muncim cu drag si spor, dar mai luam si cate o binemeritata pauza. Si ca sa fie una relaxanta, am gasit 10 oameni faimosi care au avut ceva de spus despre viata,  lume, munca si succes. Cineva le-a notat si le-a pus mai apoi pe internet, iar noi am decis sa ducem buna dispozitie mai departe 🙂

10. Un barbat de succes este cel care face mai multi bani decat poate cheltui nevasta. O femeie de succes este aceea care poate gasi un asemenea barbat – Lana Turner (actrita)

9. Cand curtezi o fata draguta pare ca o ora dureaza foarte putin. Cand stai cu fundul pe taciunii incinsi o secunda pare o ora. Asta e relativitatea – Albert Einstein (om de stiinta)

8. O zi fara rasarit este ca… stiti voi, noaptea – Steve Martin (actor)

7.  Creierul este un organ uimitor. Incepe sa lucreze din momentul in care te-ai trezit si nu se mai opreste pana ajungi la birou – Robert Frost (poet)

6. Un guvern care fura de la Peter pentru a-l plati pe Paul poate depinde intotdeauna pe suportul lui Paul – George Bernard Shaw (scriitor)

5. Mintea unei femei este mult mai curata decat a barbatului. Asta pentru ca o schimba mai des – Oliver Herford (scriitor)

4. Vinul este o dovada constanta ca Dumnezeu ne iubeste si iubeste sa ne vada fericiti – Benjamin Franklin (personalitate istorica din Statele Unite)

3. Munca este un rau necesar care trebuie evitat – Mark Twain (scriitor)

2. Imi place munca: ma fascineaza. Pot sa ma uit la ea cu orele – Jerome K. Jerome (scriitor)

1. Unele femei aleg sa-si urmeze barbatii, altele isi urmeaza visele. Daca va intrebati in ce directie sa mergeti, amintiti-va ca o cariera nu se va trezi niciodata dimineata sa va spuna ca nu va mai iubeste – Lady Gaga (da, da, stim cu totii cine e)

 

O zi frumoasa,

Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro

 

Foto

WhatsApp Logo