Cariera ta de succes: workshop initiat in cadrul proiectului Lugera Government

mm
Inceputurile sunt cele mai dificile, dar si cele mai placute. Primii pasi spre o cariera de succes sunt si cei fundamentali, care va vor ajuta sa va dezvoltati in directia potrivita in mediul profesional. Lugera The People Republic, agentie de recrutare si selectie, isi doreste candidati cat mai informati si cat mai pregatiti pentru piata muncii.
Astfel, in cadrul programului Lugera Government, dezvoltat si desfasurat de compania Lugera, va avea loc workshop-ul dedicat carierelor de succes, menit sa va fie ghid in calatoria profesionala.
Workshop-ul „Cariera ta de succes” va fi condus de catre Eugenia Dabu, Acting Recruitment Manager al companiei Lugera The People Republic si Sabina Gavriloaiei, Ministru pe departamentul de recrutare al Lugera Government.
Cei doi traineri si-au propus sa va ajute in formarea unui plan al carierei, urmand etapele principale pana la prezentarea la interviu. Daca v-ati decis incotro va indreptati, atunci este bine sa aveti pregatit si un CV. Veti invata cum arata si cum este structurat un CV, dar si o scrisoare de intentie pentru a fi cat mai pregatiti pentru intalnirea cu recruiterul. Ultima etapa este si cea a interviului propriu-zis. Veti afla si invata metode utile, veti primi tips&tricks-uri pentru a va face remarcati si a va detasa de competitie, si nu in ultimul rand, va veti distra!
Cursurile se vor desfasura in Sala de Training si Conferinte a companiei, in data de 27 februarie 2014, intre orele 10:30 – 12:30
Conditii de participare:
Toti candidatii care doresc sa participe sunt rugati sa ne trimita o fotografie (acceptam si selfie-uri) + o fraza, un mesaj  prin care sa motiveze dorinta de a participa la workshop. Asteptam sa ne surprindeti si sa va exprimati creativitatea 🙂
Asteptam aplicatiile voastre pe adresa: roxana.andrei@lugera.ro pana la data de 23 februarie 2014, ora 19:00.
Vor fi selectionate primele 25 de persoane care ne trimit aplicatiile.
Participarea este gratuita. Fiecare candidat selectionat este rugat sa aduca un CV.
Later edit: s-au înscris foarte mulţi candidaţi şi va avea loc o selecţie a acestora 🙂 Revenim către voi cu un e-mail de confirmare a participării.
Ne vedem la cursuri!
Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro
lugera the people republicjob hr resurse umane
WhatsApp Logo