Altfel de plaje

mm

Daca te-ai saturat de vacantele clasice la mare poate ca articolul acesta te va ajuta cu cateva idei pentru planificarea urmatoarelor concedii pe plaje colorate diferit.

Plaje cu nisip negru gasesti la Shelter Cove, California – cea mai lunga plaja neamenajata din Statele Unite continentale preferata de surferii in cautare de natura salbatica, cat mai multa liniste si cat mai putini oameni.

Sursa foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waianapanapa State Park – Maui, Hawaii

Pastram cromatica neagra si in Hawaii, in Waianapanapa State Park, unde lava care s-a scurs in mare a colorat dramatic plajele, subliniind parca si mai multn verdele profund al vegetatiei abundente.

Sursa foto

 

 

 

 

Muriwai Beach – Auckland, Noua Zeelanda
Sufing din nou, insa de aceasta data in Noua Zeelanda,  pe plaja Muriwai din Noua Zeelanda unde negrul plajei se asorteaza perfect cu albastrul valurilor.

Sursa foto

 

 

 

 

 

Schimbam cromatica si mergem catre

Ramla Bay – Gozo, Malta
Nisipul plajei din Ramla Bay are o nuanta aurie-roscata cum nu mai gasesti in alta parte a insulei. Locul acesta este incarcat de istorie, mitic si isi pastreaza suficient din salbaticia naturala cat sa te bucuri de o experienta completa.

Sursa foto

 

 

 

 

Sharp Park Beach – Pacifica, California
Aproape ca ti se face pofta de ciocolata! Sharp Park Beach are cu singuranta un astfel de efect. Concentratia mare de fier din nisipul de pe aceasta plaja o coloreaza absolut delicios.

Sursa foto

 

 

 

 

 

 

Papakolea Beach – South Point, Hawaii
Sunt doar doua plaje verzi in lume, iar Papakolea Beach este una dintre ele. Pe cealalalta o veti gasi in Galapagos.

Sursa foto

 

 

Nisipuri roz – Harbour Island, Bahama
Harbour Island are doar 5 km lungime si 1,6 km latime, insa aici vei gasi una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume.

Sursa foto

 

 

 

 

 

Porto Ferro – Sardinia, Italia
Culoarea care descrie cel mai bine plaja de la Porto Ferro este ocru. O vei gasi din abundenta aici, in combinatii variate cu verde din abundenta si accente albastre din belsug.

Sursa foto

 

 

 

 

Plaja Curcubeu – Fraser Island, Australia
Peste 70 de culori diferite create prin combinarea oxizilor de fier cu vegetatia dizolvata gasesti la Fraser Island, asa ca daca vrei sa le vezi pe toate dintr-o singura vizita, acesta este locul unde ai sanse sa vezi cele mai multe culori de nisip decat in orice alt loc.

Sursa foto 2

 

 

 

 

Plaja Rosie – Santorini, Grecia
Nu puteam sa ratam in acest top Plaja Rosie din Santorini strajuita de stancile de lava rosie.

Sursa foto

 

 

 

 

 

Pfieffer Beach – Big Sur, California
Daca movul este culoarea ta preferata atunci te vei putea rasfata in voie cu nuantele de nisip in aceasta culoare la Pfieffer Beach in California.

Sursa foto

 

 

 

 

 

Hyams Beach – Jervis Bay, Australia
Cel mai alb nisip din lume conform Cartii Recordurilor  il gasesti aici!

Sursa foto

Nu te poti decide? Contacteaza-ne!

Lugera Travel, agentie de turism pentru vacante personale sau corporate!
dana.ilie@lugera.ro/ telefon: 021.318.71.20

Monica Dona

WhatsApp Logo