6 destinatii de shopping pentru luna februarie

mm

 

Daca e februarie e clar reducerilor, a indragostitilor de cumparaturi, a weekendurilor prelungite la shopping.

Iar daca te intrebi care pot fi locurile pe care le poti incerca, iti dam cateva idei:

1. Berlin, Germania

Trecem scurt in revista locurile care merita din plin sa fie testate: KaDeWe care se intinde pe 6 etaje, Potsdamer Platz Arkaden, unde poti sa iti treci in agenda suficient timp pentru a merge in toate cele 120 de magazine si Boulevard Berlin unde vei gasi allte 180 de magazine.

Pentru chilipiruri incearca Strasse des 17. Juni.

2. Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai-ul este in sine o declaratie de opulenta, asa ca, daca lista ta de cumparaturi include branduri cunoscute de haine, bijuterii de aur si electronice, acesta este locul potrivit. Mall Dubai,  Mall of Emirates, Piata de Condimente, Piata de Textile si Piata de Aur langa care este si Piata de Electronice, de unde poti cumpara aparatura electronica la preturi cu 30% mai mici decat in tara, sunt locuri pe care trebuie sa le incluzi in lista ta. PS: Ajungi dintr-un loc in celalalt rapid si ieftin cu taxiul. J

3. Milano, Italia

Direct de pe catwalk in vitrinelor magazinelor! Nu degeaba Milano este cunoscuta drept Capitala Modei.  De trecut pe lista de shopping Fashion District, mai precis Via della Spiga, Via Monte Napoleone, Via Manzoni, Via Sant’Andrea si Corso Venezia, sunt concentrate magazinele luxoase cu creatii haute couture, precum si Galeriile Vittorio Emanuele.

Sursa foto

4.Paris, Franta

Cunoscut pentru buticurile cochete, Parisul este destinatia de shopping ideala, fiind capitala unde obiectivele turistice si optiunile pentru cumparaturi sunt nelimitate. Poti include pe lista ta de shopping magazinele de pe Champs-Elysees, poti merge la shopping in centrele comerciale Les Halles si Le Bon Marche, unde vei gasi cafenele, restaurante, cinematografe, magazine cu bijuterii si cosmetice, dar si braduri precum H&M, Zara, New Look, etc.

Pentru o experienta de shopping extraordinara, iti recomand centrul comercial Le Printemps si Galeriile Lafayette situate pe bulevardul Haussmann. De la articole vestimentare, la cosmetice si bijuterii, aici gasesti tot ce ti-ai putea dori.

5. Madrid, Spania

Considerat o noua Mecca europeană a cumparaturilor, Madridul este taramul tesaturilor fine si al croielilor sofisticate. Daca vrei sa faci shopping intr-un loc cochet şi plin de viata, atunci Madridul ar trebui sa fie pe lista ta.

6. Istanbul, Turcia

Spre deosebire de celelalte, unde e recomandat sa iti planifici vacanta in functie de sezonul reducerilor, la Istanbul gasesti oportunitati in fiecare luna.

Planuiesti o vacanta de shopping. Echipa Lugera Travel iti poate configura, la cerere, un pachet unic in care sa incluzi tot ce iti doresti.

Contacteaza-ne: dana.ilie@lugera.ro, 0725151312

 

Monica Dona

PR Manager

WhatsApp Logo