5 lucruri pe care le fac oamenii sanatosi inainte sa plece la serviciu

mm

Inca 5 lucruri de facut intr-o zi? Probabil ca asta-ti vine in minte prima data cand citesti titlul. Dar cand aceste task-uri aditionale sunt menite sa aiba grija de sanatatea ta, atunci rezultatul este unul pozitiv:  mai mult timp pentru pasiunile tale, mai putin stres si o minte mai calma intr-un corp care se simte bine.

5 actiuni pe care sa le ai in vedere de azi inainte:

1.       Bea apa calda cu lamiae

Incepe ziua hidratandu-te. Apa calda cu lamaie activeaza digestia si pornesti cu prima decizie buna pentru sanatatea ta.

2.       Miscare

Daca nu ai timp sa iesi la alergat, fa stretching sau 10 minute de yoga in casa. Ce iti place tie. Atunci cand corpul incepe ziua cu miscare este mai energizat, mai putin stresat si mintea devine mai clara.

3.       Mediteaza (vizualizeaza, proiecteaza)

Seteaza tonul zilei cu o intentie pozitiva si vei fi surprins de cat de departe te va duce acest sentiment.

Chiar daca este vorba de o afirmatie (ma accept complet si profund in armonie cu mine si cu intreg universul), fie ca stai nemiscat 2 minute, starea ta va fi mai buna si vei zambi mai mult. Garantat! Daca vizualizezi o zi grozava, o vei putea crea chiar inainte sa iesi pe usa.

4.       Programeaza-ti lucrurile pe care le ai de facut

Toata lumea are to do list-uri, dar sa transformi asta intr-un plan cu actiuni este factorul crucial. La fiecare inceput de saptamana organizeaza-ti task-urile pe zile. Fii cat se poate de obiectiv si nu exagera cu acestea, incepe cu cele mai importante si urgente.

Bifeaza lucrurile pe care le-ai facut, astfel va mai disparea din anxietate. Si permite-ti sa fii flexibil! Daca realizezi ca sunt prea multe lucruri de facut, in prea putin timp, nu te enerva. Renegociaza cu tine insuti ista si vezi ce poti muta pe mai tarziu, ori daca are o importanta mare pentru tine

5.       Mananca micul dejun si nu rata pranzul

O persoana infometata nu este atenta la munca si nici nu este un coleg prea placut. Fa o favoare celorlalti, dar mai ales tie si incepe ziua hranindu-te.

Daca nu esti genul care-si ia pranz, gandeste-te din timp la ce vei manca la pranz pentru a nu apuca panica si informetarea de la ora 15:00 care poate deveni cu usurinta o dezbatere de 30 de minute asupra alegerii felului de mancare.

In fiecare zi la ora 11:00 pe pagina de Facebook Lugera Café postam meniul zilei. Astfel, ai timp sa te decizi asupra mesei de pranz. Si nu-ti face griji, preturile sunt mici si atragatoare pentru orice buget.

Va asteptam la Lugera Cafe!
Voie buna, pranzuri delicioase si preturi mici 🙂

Vulturilor 98, parter cladire Grawe
Facebook

O zi cat mai buna!

Roxana Andrei
Content Manager
roxana.andrei@lugera.ro

Sursa: mindbodygreen.com

Lugera Cafe bucuresti mancare sanatoasacartofi prajiti
WhatsApp Logo