5 lucruri esentiale pentru vacanta

mm

Cu siguranta ai inceput sa te gandesti deja la zilele de vacanta, sa iti programezi concediul, sa stabilesti locatia sau poate chiar locatiile unde iti vei petrece vacanta. Fie ca iti place sa-ti petreci zilele de concediu la mare, fie ca preferi aerul curat de munte, sunt cateva lucruri care nu ar trebui sa-ti lipseasca in vacanta. 5 sunt esentiale pentru o vacanta de neuitat!

 1. O doza zdravana de libertate

Stiu ca visezi la vacanta si ti-ai notat deja tot ce trebuie sa vizitezi. Stiu ca Excel-ul ocupa cea mai mare parte din activitatea ta zilnica, si ti-ai facut in el un program organizat. Arunca-l in Trash… il gasesti in coltul din dreapta ecranului. Iar acum, ca tot esti in concediu, inceteaza sa te mai conditionezi.

 

aventura vacanta

2.  Simtul aventurii

 Impacheteaza-l bine si ia-l cu tine. Aminteste-ti ca inainte de a purta costum, ai fost un copil curios si plin de imaginatie. Reinvie in tine dorinta de a trece prin experiente noi si incearca sa evaluezi optimist posibilele consecinte. Nu te gandi ca o sa racesti daca faci rafting pe un rau cu apa inghetata, ci ca vei produce mai multa adrenalina decat a cunoscut corpul tau in toata viata.

ochelari/plaja vacanta

3. Ochelarii “care sa nu te lasa sa vezi nimicurile din jur”

Am multe exemple de povesti din calatorii in care singurul lucru de valoare pare sa fi fost ca pe strada erau o multime de gunoaie. Nu te uita in jos! UIta-te la cerul albastru desenat cu atata dragoste. Iar cand ajungi in laguna aceea cu apa de smarald, acorda mai putina importanta pernei de pe sezlong. Nu fi acesti “altii”, fii “ceilalti”.

aparat foto vacanta

 

4. Aparatul foto cu card mic de memorie

Cele 3000 de poze pe care le faci in calatorii nu sunt amintiri, ci sunt acel ceva care te-a impiedicat sa iti creezi amintiri. Pozeaza oamenii cu care te imprietenesti, experientele prin care treci si nu uita ca poti vedea lumea si altfel decat prin obiectivul foto.

 

 

clepsidra vacanta

 

5. Rabdare

Cum nu ai nici un deadline de respectat, nu te nelinisti daca mancarea nu vine in 2 minute la restaurant sau daca thailandezul amabil nu pricepe din prima ce vrei sa spui. Vacanta ta va fi minunata cu putina rabdare.

 

Tu ce iei cu tine in vacanta pentru a avea parte de momente unice? Nu ezita sa ne impartasesti lista ta de lucruri esentiale intr-un comentariu.

Daca ai nevoie de noi pentru ca vacantele tale sa fie perfecte, stii unde ne gasesti:

 LUGERA TRAVEL – dana.ilie@lugera.ro / telefon: 021.318.71.20

Alina Cepan

Virtual Traveller

carnaval
WhatsApp Logo