Programul de Talentship Lugera: „Oameni frumosi si talentati, distractie si dezvoltare continua”

mm

 

Salut,

 
Doresc sa impartasesc cu tine, drag cititor, cateva ganduri referitoare la experienta mea de Lugerac. 
 
Povestea mea incepe la inceputul lunii martie, an 2011. Cu ochi sfiosi si multe emotii am inceput prima zi din programul de internship, primul training, primul CV introdus in baza noastra de date cu candidati. Au urmat sase luni frumoase, timp in care am invatat practic ce inseamna un proces de recrutare si selectie, de la introducerea CV-urilor, ofertare telefonica si mentinerea legaturii cu candidatii pana la participarea la interviuri alaturi de un Super Consultant.
 
In cadrul programului de internship am muncit cu drag, m-am distrat, am invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa cu oameni frumosi, talentati, orientati catre obtinerea de rezultate outstanding, dezvoltare profesionala si personala continua.
 
In ceea ce ma priveste, povestea a avut si are o continuare, ramanand in echipa Lugera, initial pe o pozitie de Office Assistant, iar in prezent Consultant HR.
 
Continui sa invat lucruri noi si sa cunosc oameni interesanti din majoritatea sectoarelor de activitate, fiecare zi fiind o noua provocare.
Prin urmare, va propun si voua, tineri la inceput de drum, sa acceptati provocarea pe care v-o aducem in atentie, aceea de a face parte din Super Programul nostru de Talentship.
 
Mult succes!
 
Cu drag,
 
Cristina Constantin – Consultant Lugera – The People Republic
 
WhatsApp Logo